Други организации и клубове > Приятели | Friends
сроден форум
IKAR:
Тодоре, много лесно може да кажеш така, но за мен онзи т.нар. форум ще си възвърне това, което е изгубил само тогава, когато описаните елементи, дето си правят каквото си искат, бъдат поставени на мястото им, а ако не се подчинят - получат еднопосочен билет за Банановата република, за чиито граждани те в същност сами се определят. Ще пише онова комунистическо говедо из пишман форума, че някой си бил психично болен, параноик, побъркан и т.н. и другите модератори патки ще пасат и няма да го изтрият. И а си продължил, а съм изтипосал на видно място снимката на онова леке. Да видим тогава какво ще стане....
EMPEROR:
Хайде да запазим доброто отношение тук. Ако имате някакви лични отношения един към друг има телефони, лични и какво ли още не. Нека форума не се превръща в бойно поле. Не ми се иска да заключвам темата, затова ви призовавам да спрете с личните отношения до тук.
IKAR:
Напълно съм съгласен. Аз казах каквото имам да казвам по въпроса, излях си душата както се казва. Някои от вас вече ме познават и на живо, дори са си купували от мен. Затова спирам. :)
bdz43r:
--- Цитат на: IKAR link=topic=1736.msg26304#msg26304 date=1246619436 ---за мен онзи т.нар. форум ще си възвърне това, което е изгубил само тогава, когато описаните елементи, дето си правят каквото си искат, бъдат поставени на мястото им...
--- Край на цитат ---
А пък за мен онзи форум няма нищо изгубено, което да липсва твърде много. И щом темата се дъвче с пълна сила вече няколко години, значи не някой липсва на форума, а форума липсва на някой.
Тази тема е безкрайна, затова млъквам вече.
piko1:
тюдор банана :spiteful:
хайде стига спам предлгам Емпера да хване да за чисти леко кочнката която спретнахме
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия