Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

България!

<< < (23/351) > >>

mill:

--- Цитат на: Der Hetzer link=topic=1752.msg33059#msg33059 date=1261336025 ---Тоя модел май беше внасян на 2 пъти,

--- Край на цитат ---
Да ,първо бяха боядисани в светло жълто и бяха с две врати.Първата никога не я отваряше ватмана :spiteful:,после ги боядисаха като снимката и бяха с две и три врати

KRAKOMOBILA:

--- Цитат на: CaLLlo link=topic=1752.msg33062#msg33062 date=1261337652 ---Начи такова животно все пак имало, браво КРАКОМОБИЛ-е!! (Image removed from quote.)
Ония двамцата ги удари в земята, вече 2 седмици търсят и още нищо не са намерили!!  (Image removed from quote.) (Image removed from quote.)

Огледах внимателно първата снимка за да разбера къде е правена, а оттам и къде са карани такива електрокари - за мен страната е Хърватия, поне такива са имената по снимките, въпреки че самите снимки си ги намерил на украински адрес.

Имаш черпене от мен!!  :hi:

--- Край на цитат ---
Първата е от Ostrava (Чехия) според мен с тази разцветка. Втората незнам къде е, а третата е то България - Пазарджик.

За феновете - ето спуканата гайда - http://www.youtube.com/watch?v=XfrC-zaXTog
Уникален звук и според мен един от най-красивите тролейбуси. В Пазарджик още може да се чуе звука от тези тиристори.  :dance1:

Der Hetzer:
Клипчето е чук  :hi:
Сега с помощта на наличния софтуер ще си отрежа звука от 1:04 до 1:11 и ще си го сложа на мобифона да ми звъни така  :spiteful:

CaLLlo:

--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=1752.msg33066#msg33066 date=1261340941 ---... един от най-красивите тролейбуси. ...

--- Край на цитат ---

Без "един от" - направо най-красивият! 

spas_tf:
Тези снимки на тролейте от Пазарджик са от моя квартал !!!  :) Буквално съм на 40 м когато се прибера в Пазарджик. Обаче muncho ток до сега не ме е хващал слава богу , но ако се возиш най-отзад така друса , че се разглабяш , а за гръбнака на човек не ми се мисли!  :swoon:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия