Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
България!
pach:
Допълнил съм този пост с още шест снимки от 1964г.- за София 70 може би.... ;D
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,1752.msg96547.html#msg96547
Der Hetzer:
Може ли някак си мненията за казармата да се отделят в отделна тема, тогава и аз ще се включа с цялата си любов на която съм способен, а историите от там са меко казано потресаващи :lol:
Величко:
Пач, не ми се занимава с глупави спорове, имам си други по-важни неща. Написах, че триото е елхово- грудово-звездец.... поне по мое време.....па ти ако искаш и бермудския триъгълник вкарай в "Черно Море", ако си го чел в някой дневник на Маите. И личните ти отношения с Венци са си твой проблем, мен не ме намесвай по тънкия начин.
Последно по темата да кажа, че спорът е толкова глупав, колкото самата казарма.
gzo:
Върти, сучи... пак се изложи ! :sarcastic:
--- Цитат на: pach link=topic=1752.msg96563#msg96563 date=1411629634 ---Хаааа, набора е влезнал заедно с мен в поделението.
Но аз бях късметлия - в Кюстендилския граничен отряд,
докато (поделението) в Любимец беше известно като "триъгълника на смърта"!!!
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: pach link=topic=1752.msg96587#msg96587 date=1411717944 ---....А аз пък не съм казал че "триъгълника на смъртта" е в Любимец.....
--- Край на цитат ---
Айде сега напиши още един километричен пост, че да има Адри матр'ял за нови вицове. :sarcastic:
mitko0888:
Адри, стихче ? ... ффърррр ...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия