Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
България!
Vlado:
--- Цитат на: pach link=topic=1752.msg118931#msg118931 date=1590728349 ---ПП. Дори за клуба тук, който хвалиш,
не си допринесъл съществено с нищо!
--- Край на цитат ---
Пламене, не споделям мнението на Тони за Булгаристан, но няма да приема и ти като неклубен член да правиш подобни твърдения. Всеки клубен член в КЖМБ допринася с нещо за дейността на клуба и подобни квалификации са меко казано неверни и дори обидни.
Величко:
Колкото и жалко да звучи казаното от Тони, си е самата истина. Това че на някой не им харесва, не променя фактите. Естествено не е приятно да ни го казват, но си е така. А иначе в живота съм се нагледал на мухльовци, дето само подклаждат огъня и се правят на думи, едва ли не че са готови да умрат, но са си с миши сърчица и стане ли дебелия, ръчната и обратен завой.
Обобщено: Не ми харесва да чета истината!
pach:
Владо, ти сериозно ли написа измислената обида и с главна буква?????
Колкото до клуба, позволи ми като един от неговите основатели да си спомням
кой, как и къде се държеше и беше по онова време!!! Или нямам право на собствено мнение?
Аз Клубът, по никакъв начин не съм обидил!!! Нито негов член!!! Обратното не може да се твърди обаче!
Таааа, за какво подскачаш така всъщност?
ПП. И смятам, че Тони дължи тук на форума с неговите (бивши) сънародници, поне едно извинение,
нищо че продължава да се заравя все повече в ла*ната по негово лично решение!
Пък той да си реши, как ще го направи - като клубен член или по друг начин!
toniemi:
--- Цитат на: Величко link=topic=1752.msg118939#msg118939 date=1590765029 ---Колкото и жалко да звучи казаното от Тони, си е самата истина. Това че на някой не им харесва, не променя фактите. Естествено не е приятно да ни го казват, но си е така. А иначе в живота съм се нагледал на мухльовци, дето само подклаждат огъня и се правят на думи, едва ли не че са готови да умрат, но са си с миши сърчица и стане ли дебелия, ръчната и обратен завой.
Обобщено: Не ми харесва да чета истината!
--- Край на цитат ---
Мили хора,не съм искал да обидя никой,просто факти!
Тези хора просто се припознаха с негативните групи хора и явно се засегнаха!
Не са дорасли за промени,манталитет...
Нека си живеят както си искат,аз съм вече на 48,за кога да чакам промени в България,децата ми растат и се възпитават тук в Германия,в тази обстановка и го оценават!
Аз също нямах планове да живея в чужбина,отвори се възможност и тогава разбрах за какво става дума!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Имате ли възможност,бягайте...там няма бъдеще...помислете поне за децата си...
Аз закъснях...поне с 20 години...надявах се,но всичко в България се влошава....за съжаление!
Радвам се за хората разбиращи,мислещи трезво,събуждащи се както във филма МАТРИЦАТА...има и друга реалност.
На мен също не ми е приятно да чета всекидневно за нещата ,които съм изброил вече в предишен мой пост.
Не ми е приятно да ни сравняват с тоалетната на Европа,не ми е приятно като циганьорите с Български паспорти да вършат всичко това в Европа и колегите да им обяснявам ЗАЩО,те не могат да го разберат,какъв е този манталитет и ценности!!!
Това не го написах за да се смея отстрани и да плювам по държавата ни,а за да покажа контраста между уредената и неуредената държава.
Народопсихологията прави държавата,докато не се смени мисленето и ценностите,няма да има промяна и винаги ще има такива на които ще съм неудобен.
Всички говорят за Левски,Ботев,Будителите и християнски ценности,а после НЕ ВСИЧКИ...какво да открадна,да излъжа,да имамя,да спечеля,нещо далаверка...този манталитет го няма тук където живея!
Тук има закони,почти всички ги спазват и живота си тече....
Тук всичко се прави за хората,да работят и да живеят спокойно!Почти безгрижно!
Тук живея без страх за каквото да се сетите от Българското ежедневие....за мен,за децата,колата,къщата ,всяка област от живота...
Пиша това само заради позитивните и разумни хора ,които биха го оценили....а за останалите с народопсихологията...те не могат да се надскочат.
Благодаря за подкрепата на лична и във форума!
:hi: :hi: :hi:
Vlado:
Тонка, а от кой зависи да промени нещата, ако не от нас самите бе, джанъм... А с бягане това ще стане ли или със самосъжаление, или с посочване с пръст?!?! Уважавам избора ти, но ни дай възможност на нас, на тези които сме останали, поне да се опитаме да ги направим по-добри, без да ни се натяква колко сме такива и онакива и как всичко е загубено, и няма надежда. Аз пък смятам, че има и затова съм тук и ще се боря до край да е друго, по-добро. Или поне да не ми се пречи, да се опитам! :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия