Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
България!
bdz43r:
Не разбрах какво не им харесвате на тези три вагончета.
Вагони като вагони, нищо по-страшно от серия 17, която аз лично харесвам за малки разстояния.
Във въпросните 27 47 съм пътувал няколко пъти (включително и около София) и с нищо не са по-лоши от 17-ките.
Конски ги наричат, защото някой се изцепи преди няколко години, че били наистина конски и после са преустроени, което са глупости.
Никой никого не насилва да пътува с влак, ако не му харесва.
KRAKOMOBILA:
Ами глупости са разбира се! Важното е да се плюе по железницата. А никой не каза едно браво когато се закупиха ДМВ/ЕМВ Дезиро. Само се буча, че били еди какви си и т.н.т. Забелязвам, че хората трябва да бучат срещу нещо - независимо дали са прави или не. И имам чувството, че дори и някой ден да станеме на нивото на някоя европейска железница - ще продължаваме да намираме кусури на всичко. Просто няма как да стане за половин година всички локомотиви и вагони да бъдат обновени.
Adrian:
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=1752.msg52379#msg52379 date=1295000628 ---Ами глупости са разбира се! Важното е да се плюе по железницата. А никой не каза едно браво когато се закупиха ДМВ/ЕМВ Дезиро. Само се буча, че били еди какви си и т.н.т. Забелязвам, че хората трябва да бучат срещу нещо - независимо дали са прави или не. И имам чувството, че дори и някой ден да станеме на нивото на някоя европейска железница - ще продължаваме да намираме кусури на всичко. Просто няма как да стане за половин година всички локомотиви и вагони да бъдат обновени.
--- Край на цитат ---
:good:
IKAR:
Още Дезиро трябва.Ама от доставката минаха вече почти пет години и от тогава нищо. Само немска скраб, дето за отрицателно време излиза от строя. Освен това при никакво положение не може графикът да се връзва с барутарници, а нищо не правещите висши хайлязи, правещи се, че управляват това нищожество, постоянно да си подменят лимузините и да ходят в командировки с любовниците си с моята заплата, независимо дали искам да пътувам с влака на въпросната пишман фирма или не. Хайде стига подкрепяджийски жепейски простотии. Ставаме за смях вече. Влак да, железница да, но не и БДЖ. Като БДЖ не може, да се обяви в несъстоятелност, да дойде друг оператор, който да получава полагащите се субсидии и точка!
KRAKOMOBILA:
Първите ЕМВ Дезиро пристигнаха на 15 декември 2007, а последните - доста след това. Не виждам как са минали 5 години от тогава.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия