Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
България!
KRAKOMOBILA:
Извода е ? Няма влак в който да ви харесва да се возите. Возете се на автобусите тогава. :)
evrokoma:
Имааа има Карамболе , но спирит е много прав тези мотриси са проектирани за къси растояния както и ех-ДБ вагоните а не за времепътуване от няколко часа,не ни пращай по автобусите защото и там е същата мъка 4-5 часа закован за седалката просто истината е една и няма какво да си кривим душата всички вагони в България се използват за всякакви други дестинации но не и за тези за каквито са проектирани.Немога да проумея какво толкова им харесвате на тези общи вагони които са особено неудобни за нощните влакове :fool: е няма такова мъчение пак го повтарям като Кардам-София от пътуване с тези общи вагони от 21ч до 7 и 30
KRAKOMOBILA:
Не съм казал, че ми харесват ексДБ вагоните - и напротив вообще не ми харесват. Но от това което чух - до сега няма вагон, който да ви хареса. Нито 47-мите от миналия пост, нито дезирата, нито ексДБ. Искате си купейните - ама няма... защото други преди вас са бучали, че са мръсни, тесни и незнам си какви още каруци - и ето вече ги няма. Продължавайте в същият дух и ще изчезнат и останалите. И тогава щете - нещете - ще се возите на автобусите. :)
evrokoma:
Няма ги да защото някой си напълни банковата сметка с доставката на вагони за скраб :fool:,какво им е на серии 47;50;74 толкова ли беше трудно да се подмени тапицерията и като минат ревизията пак ще са като нови е да ама не по добре да се бракуват и да бъдат нарязани и да вкараме немските боклуци като ги декларираме че струват няколко пъти повече от действителната им цена :sorry:единственото добро нещо бяха макар и неудобните дезира поне са нови въпреки че и там има някаква далавера бъди сигурен.Нали базата за ремонт на сименсите беше във Варна откога е в София,какво му беше на ЛВЗ че го разпродадоха за жълти стотинки :wacko:.Вярно е дебелите кратуни на Вазов-3 нямат напълване защо не пратиха част от ел.мотрисите в Русе а ги лангъркат по 2-3 за Пловдив, ПВ (горските влакове) на Русе са удобни за тези мотриси както и други дестинации например Царева ливада-Габрово и безброй други къси дестинации но поне за едно си прав малоумието в нашата железница няма край и това ще я затрие добре че има шепа хора които милеят за нея :drinks:
liro4605:
Като върл фен на вагони 47ма серия :good: ,но в това си изпълнение е просто УЖАсТ. По любимата ми 4та линия с това чудо е пълна гадост!Така общи да,ама да си беха разделени на 4х4 (пък и един стъклен покрив :sarcastic:) При някогашната подръжка имаха уникални спирачки,може би затова съм им фен (куфарите да падат :haha:)
Относно изказването на нашия съфорумец за ЕМВ/ДМВ Дезиро- по-гнусна покупка няма :nono: . На цената на 1 такова чудо можеше да се вземат 2-3 от тез.
Да неговорим,че в сегашните един велосипед не може да се качи и куп още недостатъци,а с чехите си имаме традиции.
Бях подготвил материал, мислех да пиша до някоя преса,но после си казах кой ли ще ме чуе.
Та понеже темата България:
Поредното правителство ,поредните далавери ,поредните ощетени!
р.р. Преди време в списание ЖПТранспорт имаше статийка за "градското слонче" с минималистични размери и снимка.Цената му беше около 1милион лева, докато на сименсите е 3на и 4творна :fie: :fie: :fie: .Съжалявам, че повечето снимки с вътрешния интериор са ми в личния архив и сега не ми се занимава да ги качвам някъде,понеже не помня откъде са сваляни.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия