Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

България!

<< < (74/351) > >>

KRAKOMOBILA:
И извода е ? Проблема си е в нас. Както се вижда - ние сме си ги поръчали такива и такива сме си ги получили. Не мисля, че проблема е в Сименс - тъй като те са едни от водещите в ж.п. транспорта. Мисля, че много добре си спомняте ES64U2-061, който покарахме малко в България - и за локомотив на 7 години нямаше забележки.
 Общо взето си потвърждавам мнението, че каквото и да се достави - ще бъде оплюто.  :good:

j.k.kolev:
Тук повечето не казахме, че  Сименсите са лоши, а че не се използват по предназначение.

KRAKOMOBILA:
Да разбирам, но за това не са виновни БДЖ и Дезирата. Виновни са НК"ЖИ" и техните ниски скорости. Никъде не е пуснато Дезиро на дълго разстояние - просто времепътуването е голямо заради лошата инфраструктура предоставена от НК"ЖИ". Тъй, че мисля, че не трябва да се недоволства срещу БДЖ, а срещу НК"ЖИ".

XRISTO:
Аз пък си мисля, че всичките са виновни.Едните, че предоставят лоши пътища, а другите, че се управляват некадърно и оттам си изпогубиха доста от пътниците и товарите.  :good:

evrokoma:
 :good:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия