Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

България!

<< < (123/351) > >>

pach:
от 01.12.2011 се съкращават 150 влака, 2000 служителя, а цените +15%!!!...в бдж... 

staff123:

--- Цитат на: pach link=topic=1752.msg66880#msg66880 date=1320437001 ---от 01.12.2011 се съкращават 150 влака, 2000 служителя, а цените +15%!!!...в бдж... 

--- Край на цитат ---

Смях в залата...

evrokoma:
Смях ли е незнам ама като нищо ще го направят :diablo:
Те вместо да се стремят да привличат пътници искат да изгонят и малкото останали такива :wild:

gzo:

--- Цитат на: evrokoma link=topic=1752.msg66897#msg66897 date=1320494167 ---Смях ли е незнам ама като нищо ще го направят :diablo:
Те вместо да се стремят да привличат пътници искат да изгонят и малкото останали такива :wild:

--- Край на цитат ---

Те отдавна са ги изгонили. Нормалните хора отдавна ползват тузарски автобуси с добри разписания, климатици, ТВ и тем подобни екстри, включително и спирки по поръчка. С БДЖ пътуват само пнесионери, мангали, бедни студенти и тем подобни миризливи елементи. Пътуваме и ние феновете я да помиришем пак згурата, я да чатнем по някоя снимка и т.н. Добре че любовта ни към железницата притъпява мизерията, несгодите, разрухата и всичко съптстващо всяко едно пътуване. Аз съм ОК с всичко това, но едва ли щях да съм на това мнение ако не си "играя" с влакчета.

BDZ:
Ей, даже една седмица не изчакаха след изборите.

--- Цитат ---Нормалните хора отдавна ползват тузарски автобуси с добри разписания, климатици, ТВ и тем подобни екстри, включително и спирки по поръчка. С БДЖ пътуват само пнесионери, мангали, бедни студенти и тем подобни миризливи елементи.
--- Край на цитат ---
В Швеция не съм забелязал такова разделение, но пък в Щатите е точно обратното. Най-бедните/черните по автобусите, богатите - по влаковете (като изключим т. нар. commuter trains). Един път се наложи да сравням цените на самолетни с влакови билети за пътуване до Чикаго и се оказа, че пътуването с влак беше в пъти по-скъпо. На проспектите "купето" беше един път! Май си имаше даже баня със санитарен възел.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия