Начало    Контакти
Проекти    Новини    Събития    Статии    Връзки
Последни публикации в сайта
Клуб "Стендов Моделизъм България" организира Осма открита изложба-конкурс за стендови модели (всички мащаби и категории).
Кушет вагони на БДЖ произведени в ГДР и техните модели в H0
Галерия снимки и видео - "Булколекто 2011"
Цяла железница е сред експонатите на „Булколекто“ в Пловдивския панаир
Национална среща на железопътните моделисти в България
RailwayPassion.com - Форум за железопътен моделизъм
23 Май 2012, 10:57:08 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна Страница   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1] 2
  Изпечатай  
Автор Тема: полезни савети за на4инае6ти като самия мен  (Прочетена 1508 пъти)
Преслав Милков
Гост
Сделки: (0)
« -: 11 Юли 2009, 17:53:42 »

Здражеите с отварянето на тази тема бих о4аквал от вас да ми помогнете пза направата на моя макетно нека първо да ви представя моето имане !!! усмивка
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=36465&AlbumId=132346
е това е за сега не е голяма но бързо се разраства . Е все пак сабирам от 6 месеца!!! усмивка
Активен
Преслав Милков
Гост
« Отговор #1 -: 11 Юли 2009, 20:22:50 »

незнам дали искате снимки на жагоните ми сако искате да ги жидите пи6ете  несигурен
Активен
Der Hetzer
Сделки: (56)
Hero Member
Публикации: 1238

Гласът на Справедливостта

Профил
« Отговор #2 -: 11 Юли 2009, 20:46:21 »

Искаме, разбира се, аз лично нямам търпение  Моите уважения!
Активен
Преслав Милков
Гост
« Отговор #3 -: 11 Юли 2009, 22:26:21 »

утре ги о4акваите в форума понейе  ве4е е касно да ги вадя от кутий те Одобрявам! Одобрявам! Одобрявам!
Активен
Преслав Милков
Гост
« Отговор #4 -: 11 Юли 2009, 23:14:35 »

като за на4ало бих ви помолил да ми дадете някои и схеми на ралсож пат , за сега сам се ориентирал в размерите 3м далжина и 160 6иро4ина .Мисля макетът да е Г образен мога да ужели4а далжината с 10см ако е нужно!!! ако ми помогнете ж тожа на4инание 6те ви буда много благодарен ! И 6ТЕ 4ЕРПЯ  Наздраве! Наздраве! Наздраве!!!! голяма усмивка голяма усмивка голяма усмивка
Активен
Преслав Милков
Гост
« Отговор #5 -: 12 Юли 2009, 10:13:19 »

Здравеите ето и вагоните ми не са много хубави но имам и добри вагони . Одобрявам! усмивка усмивка усмивка
Активен
Преслав Милков
Гост
« Отговор #6 -: 12 Юли 2009, 10:15:14 »

Здравеите ето и вагоните ми не са много хубави но имам и добри вагони . Одобрявам! усмивка усмивка усмивка

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=36465&AlbumId=132346 не6то непуска линка !!! Извинете!
Активен
Gervasii
КЖМ - България
Сделки: (1)
Hero Member
Публикации: 1393

НО DRG IIb епоха София

Профил
« Отговор #7 -: 12 Юли 2009, 13:54:50 »

многи уаки от кадя ги взе
Активен
Преслав Милков
Гост
« Отговор #8 -: 12 Юли 2009, 14:26:47 »

радвам се 4е ти харесват ами патни4еските вагони са 3 на ОББ един 1 класа и 2 втора от стартов сета пико заедно с elektrolok taurus 1016
038-0 OBB
цистерната на ПИКО VTG си я взех от малкия цум от ( bai tihomir4o )  Шегичка!
контеинеровоза пак на ПИКО с контеинер на H.F.WIEBE (пак от там )
абе по4ти вси4ко ми е от там освен локомотива на SNCF koito e na MEHANO заедно с три вагона в този стартов сет на механо ми дадоха и
кран, баластра ,кама4ета и два тунела  голяма усмивка голяма усмивка голяма усмивка но ка4еството на вагоните кам този стартов сет е ужасно както и на лока после си взех дуселов локомотиж на ОББ HERKULES Rh 2016 след тожа си жзех един 4ерен локомотив които дори не знам какъв е ако някои мойе да ми кайе 6те му бада мн благодарен има го на снимка по горе в bgphoto.net и отделно сам си взимал някакви вагон4ета две двуосни и един путни4ески 4 осен от хиби свят и др което имам е една гара на ПИКО burgstein ,прелез ,депо и перон.Имам доста релси 5 стрелки мн прави и завои поради покупката на 2 страртови сета и отделно сам си закупувал та ве4е сам се запатил кам направата на макет доиде и моето време голяма усмивка голяма усмивка голяма усмивка до сега гледах и се кефих на ва6ите макети и се питах дали това е вазможно а сега и аз посабрах опит от из4етеното в този форум и ве4е ие 4уствам готов да запо4на

Донякаде раз4итам и на ва6ата помо6т благодаря ви и поздрави !!!!  Наздраве! Одобрявам! Наздраве! голяма усмивка голяма усмивка голяма усмивка
Активен
Der Hetzer
Hero Member

Профил
« Отговор #9 -: 12 Юли 2009, 14:58:47 »

Успех с направата на макета и да сложи6 снимки когато го направи6  хитрец
Активен
Преслав Милков
Гост
« Отговор #10 -: 12 Юли 2009, 20:05:11 »

някои да знае саитове с схеми на реслож път ??? Търся! Търся! Търся!  моля даите някои такъв саит !
Активен
EMPEROR
Moderator
Сделки: (5)
Hero Member
Публикации: 1944

HO | IV,V | DB,DR,DB-AG | София

Профил
« Отговор #11 -: 12 Юли 2009, 20:30:10 »

Преди да търсиш каквато и да е помощ, ще те помолим да наблегнеш малко на правописа...
Активен
Gervasii
КЖМ - България
Сделки: (1)
Hero Member
Публикации: 1393

НО DRG IIb епоха София

Профил
« Отговор #12 -: 12 Юли 2009, 22:26:04 »

Преди да търсиш каквато и да е помощ, ще те помолим да наблегнеш малко на правописа...

не дей убивай челъака много я як. давай ъаката
Активен
Der Hetzer
Hero Member

Профил
« Отговор #13 -: 12 Юли 2009, 22:41:13 »

някои да знае саитове с схеми на реслож път ??? Търся! Търся! Търся!  моля даите някои такъв саит !

http://images.google.bg/images?hl=bg&q=gleisplan&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

Дано открие6 тва, което търси6  танц
Активен
Преслав Милков
Гост
« Отговор #14 -: 13 Юли 2009, 09:28:33 »

сажелявам за правописа  Извинете! Извинете! Извинете! но пи6а на БГ phonetic и не сам и свикнал извинете 6те се постарая да свикна по бързо голяма усмивка голяма усмивка голяма усмивка
Активен
Страници: [1] 2
  Изпечатай  

Отиди на: