Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Проект 06 111.9

<< < (6/22) > >>

zazo:
Това е треснато фронтално със светкавица. По тая снимка може само да гадаеш, какво червено е. Да не говорим какво значение има какви са ти настройките на монитора. Както вече се изясни почти до към края на 90-те години червеното в БДЖ е доста по-тъмно от сегашното "ферари" червено. Имайки предвид че отдолу е сиво и като предполагам с кое червено е боядисвано, съм сигурен, че резултата на живо е много добър.

Сашо, мисля че покрива не е пръскан а фабрично си е така.

Naskoni:

--- Цитат на: br118 link=topic=1758.msg26654#msg26654 date=1247689488 ---Истина е че много им угаждат, доста фирми (включително Пико и Роко) им правят такива неща (в смисъл в други разцветки, номерации итн.) , които се продават само в Италия и не могат да бъдат видяни нито в годишните хартиени каталози, нито в официалните сайтове на самите производители... това е един пример:

(Image removed from quote.)

--- Край на цитат ---

Същото може да се каже и за Полша.

lubomir:
Цвета трябва да е RAL3003! Владо го знае това! 
Всичко различно от това е художествено творчество или боядисване според вкуса на собственика, но не и оригинален цвят на БДЖ 06. И на мен ми розовее, но ОРИГИНАЛА Е НАД ВСИЧКО!
Владо имам съмнение за белите линии, които прозират от долу, че ще те измъчат, както си тръгнал.
Дано да се лъжа!

piko1:
и ТИЛИГ каза цитирам : За в бъдеще няма да има по-нататъшни версии на този локомотив  :haha:
демек кой ял ял кой пил пил ние да си ги боядисваме в домашни условия  :wacko:
любо прав си ама той си решава все пак си е негов :)

zazo:
Въпроса е откога е RAL 3003. Щото както и в другата тема го спомена Ясен и аз имам спомен за едни доста по-тъмно червени локомотиви от червеното в днешни дни.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия