Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Проект 06 111.9
XRISTO:
На мене пък ми се струва, че лявата горна лента е по-ниска от дясната горна. :(
CaLLlo:
Червеното е много добро, много ми харесва!
:good:
pach:
--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=1758.msg27952#msg27952 date=1251635389 ---Mалко дебели ми се струват лентите, но изглежда добре. Дерзай, Владо!
--- Край на цитат ---
Дебели в смисъл , че май се е напластила повече боя....
И на мен така ми се виждат , но може да е от телефонната снимка.
Обаче става много добре, въпреки всичко!
;D ;D ;D
Vlado:
Прави сте за всичко, но, уви, това са рисковете на "живото предаване" - то не бе наслагване, напасване, мерене, лепене и отлепяне. За съжаление и най-точното око понякога бърка и затова едните ленти са леко по-ниски от другите, затова на места има и изтекла боя. А иначе Иво е вложил и изкуство в направата на лентите и затова отпред горната лента е извита надолу вместо да се среща с другата под тъп ъгъл, затова и лентите са една идея по-дебели от необходимото, но... това се видя едвам след като тампонирах. Докато слагах шаблона нищо не се забелязваше (както казах и по-горе окото лъже понякога). Е, уверявам ви, моделът на живо изглежда много добре, затова и не смятам да го преправям... поне засега! :)
Мъките продължават - утре вечерта слагам другите ленти. :)
jopeto:
:good:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия