Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Проект 06 111.9
lubomir:
Владо, има неща в моделостроенето, които са допустими най-вече по технологични съобръжения. В случая с тези ленти е точно така. Става хубаво така че не се притеснявай въобще!
Vlado:
Уф, бях изпаднал в сериозно колебание относно тези ленти и почти реших да започвам всичко отначало, но, честно казано, вашите отзиви ме обнадеждиха. Затова ще сложа и лентите от другата страна, пък ако стои добре, няма да преправям. Ако не - директно в бояджийското хале и с начале. :hi:
mgirginov:
Владо, без да претендирам за компетентност - на мен ми харесва :good:
toniemi:
--- Цитат на: Vlado link=topic=1758.msg27986#msg27986 date=1251788888 ---Уф, бях изпаднал в сериозно колебание относно тези ленти и почти реших да започвам всичко отначало, но, честно казано, вашите отзиви ме обнадеждиха. Затова ще сложа и лентите от другата страна, пък ако стои добре, няма да преправям. Ако не - директно в бояджийското хале и с начале. :hi:
--- Край на цитат ---
Аз,тези съм ги коригирал няколко пъти докато не станаха,и пак има забележки.
Наистина,твойте са малко широчки и заемат полвината локомотив.Но ,ако ти харесват,не се коси ;D
toniemi:
Доколкото съм успял да изчисля не знам,но според мен ширината на чертите за НО трябва да е 1.1мм.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия