Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макета на Мариан и Свилен Борисови...
NoHaB:
--- Цитат на: ritchie link=topic=176.msg4318#msg4318 date=1209539170 ---Браво на г-да Борисови !
Моите адмираций. Работите, като истински професионалисти.
Въпросът ми е : По какъв начин оформяте скалите
и правите ли някакво окрепване под местата където минават трасетата.
Поздрави и успех в благородното начинание !
--- Край на цитат ---
Ами във темата за направа на релеф съм обяснил много подробно как се правят планините...А що
се отнася до укрепването под релсите , има единствено лист хартия за да се лепят по лесно за дървото...
Мерси , успех и на теб... ;)
NoHaB:
--- Цитат на: ritchie link=topic=176.msg4319#msg4319 date=1209539350 ---Забравих още да попитам :
Как оформяте тунелите от вътрешната страна.
Защото и на мен ми предстои оформането на релефа,
та за това питам.
--- Край на цитат ---
Ами както знаеш от вътрешната страна не се вижда и не е толкова важно...
Става така огъваме картон със произволен елипс и после върху него слагаме релеф...
!!!Важното е да тестваш със най-дългия и най-високия си вагон за да нямаш ядове по-късно...
ritchie:
За тунелите горе-долу ми стана ясно.
Обаче ако реша да сложа вътре осветление
(по тавана с крушки) за по-голям ефект,
тогава ще трябва да се помисли и за вътрешното му офромление.
Каква всъщност е досегашната практика в това
направление ?
NoHaB:
--- Цитат на: ritchie link=topic=176.msg4325#msg4325 date=1209544251 ---За тунелите горе-долу ми стана ясно.
Обаче ако реша да сложа вътре осветление
(по тавана с крушки) за по-голям ефект,
тогава ще трябва да се помисли и за вътрешното му офромление.
Каква всъщност е досегашната практика в това
направление ?
--- Край на цитат ---
Незнам но мисля че това е ненужно ( никой няма да се завира във макета да гледа дали свети тунела ) пък и плюс това аз по пътя от Плевен до София не видях нито един осветен тунел ,а те са доста ...
Adrian:
Ritchie , драсни под аватара ти в кой мащаб работиш , администрация и епоха , че така по-лесно се ориентираме ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия