Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макета на Мариан и Свилен Борисови...
Maktub:
И аз не съм виждал осветени тунели, Ritchie, но ако има някъде може да подходиш като оформиш самие тунел само десетина сантиметра навътре от входа чрез картон и съответно оцветяване, да речем, и поставиш осветление само в тези оформени участъци. А за якостта, NoHaB, ти нали също беше в N? Страхотно добре ти се получава макета и аз се спрях на твоята техника за оформяне на планини, но ако по трасето в планинската част се движи локомотив в HO не трябва ли основата под линията да е по-здрава или не е необходимо?
NoHaB:
--- Цитат на: Maktub link=topic=176.msg4344#msg4344 date=1209583207 ---И аз не съм виждал осветени тунели, Ritchie, но ако има някъде може да подходиш като оформиш самие тунел само десетина сантиметра навътре от входа чрез картон и съответно оцветяване, да речем, и поставиш осветление само в тези оформени участъци. А за якостта, NoHaB, ти нали също беше в N? Страхотно добре ти се получава макета и аз се спрях на твоята техника за оформяне на планини, но ако по трасето в планинската част се движи локомотив в HO не трябва ли основата под линията да е по-здрава или не е необходимо?
--- Край на цитат ---
Да във N съм... А пък за планините ако направиш 4-5 слоя и прибавиш към лепилото за тапети и Ц200 става като камИк и няма нужда от допълнително укрепване...
NoHaB:
Ето и нови снимки вече и със малко от подвижният състав и новата гара...Дано ви харесат...
Чакам отзиви,мнения,препоръки и т.н.
NoHaB:
Е*баси кухата лейка съм забравих линк-а... ???
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=30573&AlbumId=115681
schatsi:
супер...евала... :) :) :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия