Да споделя за всички нови членове на форума. RailwayPassion има и страница в facebook. Някои от материалите и снимките са публикувани само там.
Не ползвам този face..., нито подобните му. Както правилно emilchaushev отбеляза, това си е наша работа (на милите хора) и не е редно да занимаваме форума с това.
Принципно нямам нищо против railwaypassion да си има страница в онази "социална мрежа".
Не разбрах обаче дали това се вижда точно и ясно от страницата на сайта (аз поне не видях)? Или се споменава само тук, във форума? И дали от страницата вЪВ фейсбука се вижда точно и ясно че има сайт, форум, че там някога някои хора са споделили нещо с другите си съмишленици и т.н.?
И каква е идеята: има сайт (който по мое мнение е леко зарязан от доста време, въпреки оповестеното сериозно обновяване), към сайта има форум (пропускам си мнението за тенденциите в него, казал съм си ги където трябва), а сега се оповестява страница за НОВИТЕ членове на форума, в която се публикуват материали които ги ИМА САМО ТАМ? (пропускам и изводите, които си правя от такова действие). Трябва някой да влезе във фейсбука за да разбере за railwaypassion? Или трябва някой да влезе във форума за да разбере за страницата? Разбира се това си е право на Иво (въобще не му го оспорвам), само си споделям мнението.
Все пак форум (и сайт) за жп моделизъм е специализирано място за хора със специализирани интереси и увлечение. Не знам защо всичко трябва да се превръща в дрън дрън и зад всички действия да стои оправданието за популяризиране на хобито. Дали във форума да не напарвим една ферма, или да отглеждаме някое тамагочи.