ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Едно предложенице :)
Best Ripper:
Ицо, защо мислиш, че всичко опира само до дразнене и заяждане? Плюс това Пеци е писал това да важи САМО за двата клубни раздела!!! Или казано за неразбралите - това са разделите във форума за Сдружение "ЖП моделисти" и за Клуб "Железопътен моделизъм - България".. За останалите раздели и теми в тях - ДА ВАЖИ...
XRISTO:
Важи-не важи, за да ми се махне от "Непрочетени публикации" трябва да я отворя.Не е ли по-добре като не ме интересува да не я виждам изобщо?Това важи и за двата клуба, понеже аз се интересувам от домашно макетиране, а клубният моделизъм - не съм дорасъл за него(подозирам, че и никога няма да порастна). :yes:
Adrian:
Ицето , ползвай
Маркирай ВСИЧКИ съобщения като прочетени
в раздела им на ингилизки
Vlado:
Засега нов форум няма да има, тъй че когато някой слънчев хубав ден проимаме такъв, запомнете си исканията и, ако има възможност, ще бъдат изпълнени. сега за сега можем да ви говорим само предположения и празни приказки.
XRISTO:
Адри, извинявай пич, ама това не го схванах?!Я ми го разясни по-подробно, защото изглежда моят проблем има начин и да се реши по много лесен начин, но не стоплям нещо. :blush2:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия