ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Едно предложенице :)

<< < (2/4) > >>

piko1:
ново сто :

да се премахне правилото задължително да се превежда на  Български когато се пише на друг език във разделите не Клубовете по този начин се цапат теми с особена важност които са дублирани на Български език

Жоро:

--- Цитат на: Best Ripper link=topic=1790.msg28272#msg28272 date=1252674360 ---И още едно предложенийце, взаимствано от разни "бели" форуми... Който напише повече от определен брой постове за половин час /примерно 5 - това трябва да го преценят модераторите и админите/, се обявява за спамер от системата и автоматично му се набива бан за постване за 24 или 48 часа... Така ще се спрат някои доста порочни практики на разводняване на теми, изкуствено повдигане на теми и подобни, за които не се взимат мерки с твърде странното обяснение, че тук сме били все интелигентни хора... Интелигентни, ама някои май трудно загряват и си мислят, че постването е спорт... :victory:

--- Край на цитат ---
Нещо съм пропуснал това предложение на Венци. Не знам защо, но много ми хареса. :spiteful:

TheJackal:
Отностно писането на чужд език: не е ли по - добре, след като се напише нещо на английски или било то друг чужд език, под него да има и превода на български? Все пак форума е български, а и не е задължително всички да знаят определения език. Ми ако е написано на китайски или арабски. Помислете! Нека най - доброто решение вземат модераторите на форума! :)

pach:

--- Цитат на: TheJackal link=topic=1790.msg30991#msg30991 date=1257945067 ---Отностно писането на чужд език: не е ли по - добре, след като се напише нещо на английски или било то друг чужд език, под него да има и превода на български? Все пак форума е български, а и не е задължително всички да знаят определения език. Ми ако е написано на китайски или арабски. Помислете! Нека най - доброто решение вземат модераторите на форума! :)

--- Край на цитат ---

Те точно за това напомниха преди обяд...така е и правилното.
Мнение... :hi:

XRISTO:
Аз смятам, че просто трябва да се вземе някой по-барнат софтуер за форум, такъв, дето може потребителят да си "банва" теми.Тоест, като не искам да чета ИнГиЛиЗкИ - щракам и не ми излиза тази тема изобщо в "непрочетени публикации", та ако ще и 20 поста да са излези същият ден в нея.  :good: Така ще спрем да се джавкаме, а и подозирам, че ще спрат да пишат на английски - няма да има кого да дразнят.  :yes:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия