Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Наближава вторият юбилей на Railwaypassion

<< < (3/15) > >>

zazo:
Стига де Христо. Бира пред компютъра  :bad:. Не стига, че живота ми изтича пред монитора, ами и веселбата пак там да е. Вземи се в ръце и планирай едно идване до София, от толкова време се каниш и без това.  :good:

pach:
Христо само с теб и Чакала не се познаваме на яве...
За него знам, че може и да дойде този път до Софето, но ти е крайно време да се отделиш от вашият град за един ден и да дойдеш на крак!
Още повече че 12 септемвли е събота !
 :yes: ;D ;D

ivo:
Здравейте всички, които обичате това хоби. Малко организационен въпрос относно честването на вторият юбилей на Railwaypassion.
Миналата година празнувахме на 13.09 ... много хора  използват времето до 15 септември за отпуски, а после за подготовка на първия учебен ден.
:) после пък следват едни дълги празници на 19, 20, 21, 21 ... :) после пък се отработва на 26 ...
Та питането е :)  дали да не заковеме завинаги първата събота  от октомври за рожден ден на Railwaypassion.
И тогава вече оправдания за отсъствия да няма.
Нека всеки да каже кога може или не може ?

Gervasii:

--- Цитат на: ivo link=topic=1826.msg27894#msg27894 date=1251448360 ---Здравейте всички, които обичате това хоби. Малко организационен въпрос относно честването на вторият юбилей на Railwaypassion.
Миналата година празнувахме на 13.09 ... много хора  използват времето до 15 септември за отпуски, а после за подготовка на първия учебен ден.
:) после пък следват едни дълги празници на 19, 20, 21, 21 ... :) после пък се отработва на 26 ...
Та питането е :)  дали да не заковеме завинаги първата събота  от октомври за рожден ден на Railwaypassion.
И тогава вече оправдания за отсъствия да няма.
Нека всеки да каже кога може или не може ?

(Image removed from quote.)

--- Край на цитат ---
напълно подкрепям Иво, аз не мога на 12 но всяка следваща събота ме устройва. така че ще се съглася с мнозинството

schatsi:
 :good:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия