Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Наближава вторият юбилей на Railwaypassion
Adrian:
--- Цитат на: Adrian link=topic=1826.msg27833#msg27833 date=1251302526 ---
Сяньше вс аь яс язиешхеп еахь шеяхдвсхетнь ад Адфисхс;е р аь зиеязсп с аь яе ущихеп Б
--- Край на цитат ---
Превод :
Искате ли да си спретнем една теснолинейка до Добринище , да преспим и да се върнем ?
eurostar:
Адриан, много оригинална идея! Хотелът на центъра е хубав и струва 38 за самостоятелна стая и 56 за двойна стая. Механата под хотела е хубава за нашите сбирки и не е ужасно скъпа като механа Македония до банята. Има нов частен хотел, който изглежда скъп, но никога не съм питал колко струва. Аз спя на квартира - 10 до 12 лева на човек. На гарата също има хубав ресторант, но там собствениците бързат да затварят в 22 часа и не е за такива като нас. Има и една механа Бай Панчо на 50 метра от центъра и също не е лоша. Има градина отзад и камина вътре (според времето).
Теснолинейката пътува 5 часа от Септември до Добринище и се пуши между вагоните на нещо като балкончета. Може да се вземат бири и вина и да се почне празника още от Варвара...
pach:
--- Цитат на: CaLLlo link=topic=1826.msg27842#msg27842 date=1251311272 ---... превод в ефир ...
Адри рече:
- 54 главички са много, за който и да е посТ
:yes:
--- Край на цитат ---
Как те не домързя да ги броиш - ако знаех , щях да ги пусна повече!!! :yes:
...
Адри ако му трябва адвокат, ще си наеме...
...
И на мен ми омръзна да чета ъпнати стари теми...
...
Омръзна ми и да се чудиш как да се заядеш с мен...
...
И още доста неща не ми харесват, ама това е ...
...
Както аз ги подминавам , не е лошо и ти да го правиш...
...
Не ме карай да съжалявам, че си изтрих някой постове,
щото почва да ми писва вече! :angry:
...
Аман от комплексарщина, напъваща да развали настроението на хората, дори и по такъв хубав повод, като двете годинки на този ВСЕ ПАК И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО , широко скроен форум!!!
...
Празните редове са с липсващи емотикони и предлагам докато обсъждаме как да отбележим рожденният ден на форума, модераторите да премахнат всички емотикони, да видим тогава какво ще роди главата ти!?!?!?
Впрочем идеята за екскурзия с теснолинейката е много хубава, но се съмнявам да е приложима - не всеки може да отсъства два дена.
На първата годишнина, някой едвам смогнаха да минат да се чукнат за здраве с една бира,други въобще не можаха да присъстват, така че по-добре да измислим нещо по приемливо за всички!
Gervasii:
идеята е супер :party: :party: :party: но за съжаление е неприложима
XRISTO:
Lan party - това е приложимата идея, ама не хора , общуващи чрез мрежата да се видят на живо, а по-скоро всеки до компютъра с чаша бира до него (или там каквото му се смуче).Е, това е ако искате масовост.Иначе винаги ще са само половината или най-много две трети. :yes:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия