Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Наближава вторият юбилей на Railwaypassion
Adrian:
сигур ще e 5-6 глава ламя :fie:
pach:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
С тия обсъждания на пиячка и кльопачката и тез дет нещат да идат , ще са пръви на масата!!!
Аз лично и ожаднех бре...
:lol: :lol: :lol: :lol:
(не бих се очудил ако забравим да направим резервация ...всъщност къде се реши да е сбирката????? :wacko:)
piko1:
бахти са ко ше праим ша пием и лазим или ша седим и ша гледаме :lol: :lol: :lol:
пачев бате не виждам никъде да е писано за място ай да оредим нещата и да се први един списък
и все пак в събота ще се пие ли по случай случката или направо на трети
zazo:
Според мен има само едно достойно място за сбирката, която както гледам се очертава да е първата събота на октомври т.е. 03/10/2009 г. Иначе за лазенето имам сигурна рецепта, пробвана е многократно, но зависи от времето, щото мастика и 16 градуса по целзий, не ми стоят в едно изречение. Ако е температурата на въздуха, някак студеничко е, ако е на мастиката направо не става за пиене и от топла бира е по-лошо
pach:
--- Цитат на: zazo link=topic=1826.msg28116#msg28116 date=1252327693 ---Според мен има само едно достойно място за сбирката, която както гледам се очертава да е първата събота на октомври т.е. 03/10/2009 г. Иначе за лазенето имам сигурна рецепта, пробвана е многократно, но зависи от времето, щото мастика и 16 градуса по целзий, не ми стоят в едно изречение. Ако е температурата на въздуха, някак студеничко е, ако е на мастиката направо не става за пиене и от топла бира е по-лошо
--- Край на цитат ---
И брееее...сговни се времето за два/пет дена и ...айдееее, минаваме на рАкия от 50 градуса на горе!!! :haha: :haha: :spiteful:
Дали мястото за което споменаваш , е онова култово местенце дет си го мисля :spiteful: (дет бяхме на 1 годинка ;))???
Речено - сторено значи на 03/10/2009 !!!
...Ъъъъъ, а в колко часа?
:pardon:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия