Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Наближава вторият юбилей на Railwaypassion
piko1:
пичове ние почваме семестъра на 28-ми как си ме представяте на 3 чак
правилната дата е 13 Септември 2007 точен час 09:43:31 :dirol: не 12 виж кога е регистриран Диспечера той е админа той е първия регистран човек
значи тогава се е появил форума на бял свят тъй де в кибер пространството (като инсталираш форум и първото нещо което те пита е как да се казва акк-то на админа ) 13 се пада Неделя значи в неделя ще се пие пък на 3 ако щете и на 25 октомври правете купон но трябва да се полее на 13 задължително и без право на обжалване напълно подкрепям Владо правилната дата е рождената дата :good:
Gervasii:
ми нема грижи -рикийка, салатка, мацки джиджи биджи танци манци!!!!! ала бала туй онуй в ХО, иН,ТиТи и ЗЕзи Топ. важното да има посещаемост :drinks: :drinks: :drinks:
pach:
Опааааа, ако най-после се запознаем със тоз Диспичир , ще му празнуваме и рожденният ден !!! ;) :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry:
Пак казвам, май не се обсъжда рожденната дата на форума а датата на празненството!?
И аз съм за октомври!
zazo:
Тъй, тъй, точно датата пиячка и кльопачка се обсъжда. А диспачера е шизофреничен, но всичкети му личности са добре познати :sarcastic:
Vlado:
Абе, оставете го тоя Диспатчер - шизофреничен, заядлив, мнителен, идеалист, леко налудничав или с няколко думи... не е за пред хора! ;-)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия