Владо , айде сега да не вадим протоколите
- та кога се е пръкнал форума в пространството, или кога е написана първата тема, или кога е писал първият човек извън модераторският екип и т.н.
Според мен форума се е родил за около месец, така че датата си е плаваща отвсякъде.

Хихи, как го измисли това, не знам?! Твоят рожден ден кога е? Когато си се родил? Когато за първи път си се наакал или когато за пръв път са те извели с количката навън? 
Рожденият ден си е винаги на точната дата. Денят, в който нещото се е пръкнало и никога по друго време, тъй че РД на сайта е 12-ти септември каквито и други доводи да се вадят. Но Марио е прав, че празнуването може да е и друг път. Окс, да бъде октомври! 
Хаха, ми не знаеш какви спорове се водеха м/у бабите и майка ми навремето.Но най-вече се очертава датата на първото ми наакване!!!

Колкото до деня на форума, мислех, мислех че обсъждаме датата на празненството, ама то било датата на рожденният ден - или вие бъркате нещо (модераторите)или не е 12 септември.
Какво сме седнали да обсъждаме празнеството, като още не е изяснена рожденната дата???