Последните два поста какво общо имат с темата????----------------------------------------------
Този път май на мен ще се падне честа да кача пръв снимки от една протекла вяло (заради жегата) но приятна среща на модулите с подвижният състав и някой хора и човеци:

За тази ЮФКА аз само ще кажа
"Адри на поп може да се смеееш , щото за поп ти е късно да станеш, но никога не е късно да станеш за резил с "юфката".

Впрочем този модул , по погрешка бе прекръстен от "пустинята" в "ІV-ти картофен пояс" , та се наложи Шатси да събира компира с трактор...

Ама "българските картофи са най-големите картофи в сФета"

Но този мощен трактор, успешно се справи както с картофите, така и с модула...

Еда бъдеща БДЖ-Людмила, която инак вече всичко си има - и управление и звук в DCC-формат.Ники я е започнал с китването на кабината ...

Както и нейната композиция...която също ще се прави в БДЖ-вариант.

Автомобилният парка на Шатси продължава да се попълва с такива "екзотики" дошли да покажат вкуса на собственика си.

Бирата дойде на гарата...

...и беше надлежно натоварена от Васко (Нали се има на "гъсто" с един от най-големите ни превозвачи - Стефан)...

Та веднага бе отправена на път към "Терасата", за да има време да я изстудят за предстоящото ни посещение след сбирката...

Впрочем , този огромен кран се оказа специално докаран да свали новото трамвайно попълнение, оставено първоначално по "погрешка" на предгаровият площад на Панагюрище.

Тук виждате моменти от "разтоварването" му...

Хммм, тази лъсната по "американски" европейска цистерна (пак на Шатси - не на Стефан) ме убеди, че и моят Мерцедес с триосен прицеп е точно в 1/87...

Едно нящо, някакво ...таково, за ни покаже колко зле сме с коефициента за интелегентност...

...пък то си имало и подходяща композиция...

...с която не можа да се справи, та един "малет" дойде като помощна машина...

...на които горд собственик е "гервасито"

Това е от мен...за клиповете още не съм решил (при това май станаха широкоекранни) но ако ги кача , ще станете свидетели на най-дългият пътнически влак , който се е движил (за сега

) по нашите модули - 24-ри четириосни вагона!!!