Начало    Контакти
Проекти    Новини    Събития    Статии    Връзки
Последни публикации в сайта
Клуб "Стендов Моделизъм България" организира Осма открита изложба-конкурс за стендови модели (всички мащаби и категории).
Кушет вагони на БДЖ произведени в ГДР и техните модели в H0
Галерия снимки и видео - "Булколекто 2011"
Цяла железница е сред експонатите на „Булколекто“ в Пловдивския панаир
Национална среща на железопътните моделисти в България
RailwayPassion.com - Форум за железопътен моделизъм
23 Май 2012, 11:26:06 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна Страница   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 4
  Изпечатай  
Автор Тема: За "Conrad" и други работи  (Прочетена 7153 пъти)
XRISTO
Сделки: (18)
Hero Member
Публикации: 2368

НО - III-IV епоха,DB и DR Ловеч

Профил
« -: 13 Януари 2008, 20:30:59 »

Цитат
Това е едно от многото. Вземи хартиения вариант на каталога (дават се безплатно) от най-близкия магазин на "Конрад" и на стр. 185 и 200 ще намериш това, което ти трябва. А ако случайно пазиш по-стари каталози, почти съм сигурен, че в някой от тях имаше и практически съвети от корифея им кое как се прави и т.н.

??? Сигурен ли си?Аз попитах в Плевенския Конрад и ми казаха някаква баснословна сума за каталога - нещо 50-60 лева ми се въртят , може и да греша с точната сума но не беше без пари,а и не беше за малко пари.  ???
Активен
Vlado
КЖМ - България
Сделки: (2)
Hero Member
Публикации: 3685

HO | IV, V, VI | БДЖ София

Профил WWW
« Отговор #1 -: 13 Януари 2008, 20:46:46 »

Значи има един каталог дето тежи като тухла и е почти толкова дебел - той е с пари. Аз говоря за каталога само за жп моделизъм. Той е без пари. Поне в София е така
Активен
Vlado
КЖМ - България
Hero Member

Профил WWW
« Отговор #2 -: 13 Януари 2008, 20:49:53 »

Този каталог в София го раздават безплатно:
Активен
NoHaB
Сделки: (7)
Sr. Member
Публикации: 254

N-Scale-Плевен-Стремеж към 5-та и 6-та епоха...

Профил
« Отговор #3 -: 13 Януари 2008, 22:02:52 »

И аз го имам каталога и в Плевен го дават без пари (Даже имам 2  :P )...
Активен
muncho
Сделки: (8)
Hero Member
Публикации: 1215

НО - Радост за всяко око

Профил
« Отговор #4 -: 13 Януари 2008, 23:35:06 »

И аз го имам каталога и в Плевен го дават без пари (Даже имам 2  :P )...

еее утре тея в Конрад/Пловдив/ ще ги взривя >тъжен >тъжен .На 4.12.07 съм поръчал последния комплект релси -G231,4 кутии-" В края на другата седмица ??? може би-50 дни , на камили са ги натоварили сигурно.И каталог без пари давали,мама им стара и балъците са тука.Нямало католози въобще за клиенти,само работни за тях....
Ако може някой да даде тел.на софийския конрад,да питам аз -за колко време идват поръчките от Германия до Сф ..... >тъжен,Еййй  скапана гнусна държавица сме и нема оправия да доживеем ние....
« Последна редакция: 13 Януари 2008, 23:36:41 от mill » Активен
XRISTO
Hero Member

Профил
« Отговор #5 -: 14 Януари 2008, 07:50:08 »

А-а-а-а-а,мене  никой не ме беше "светнал за съществуването на безплатен каталог за моделисти!"Като се обади пичът с пратката,ще го питам ако има да сложи и един такъв,понеже тя от Плевен ще дойде до Ловеч с куриер,естествено.Благодаря приятели,че ми казахте за съществуването му.То това ще си го разглеждам като "Плейбой" сигурно! голяма усмивка
Активен
NoHaB
Sr. Member

Профил
« Отговор #6 -: 14 Януари 2008, 15:38:53 »

А-а-а-а-а,мене  никой не ме беше "светнал за съществуването на безплатен каталог за моделисти!"Като се обади пичът с пратката,ще го питам ако има да сложи и един такъв,понеже тя от Плевен ще дойде до Ловеч с куриер,естествено.Благодаря приятели,че ми казахте за съществуването му.То това ще си го разглеждам като "Плейбой" сигурно! голяма усмивка

ако ти дадат и за 2007 щото аз имам и един за 2007 двата има6 да ги гледаш най-малко месец и половина...постоянно намигване :D намигване
Активен
Vlado
КЖМ - България
Hero Member

Профил WWW
« Отговор #7 -: 14 Януари 2008, 17:11:19 »

Изпаднахме вече в офтопик! Нека се придържаме към темата, моля! усмивка
Активен
pach
Сделки: (22)
Hero Member
Публикации: 7511

TT-идеалният мащаб! BGTT, БДЖ,

Профил WWW
« Отговор #8 -: 14 Януари 2008, 18:37:58 »

Ще се върнете и към темата
Но големия каталог в София е с цена 7 лв. а всички моделистки за самолети , кораби и ж.п. са безплатни и ги раздават яко , само и само да зарибят .От Жп.каталога преди нова година имаха стотици , лично с очите си ги видях (и си взех три) . Ако имате проблем , свалете си го от сайта им в PDF-формат , абсолютно същия е като отпечатания.
Активен
XRISTO
Hero Member

Профил
« Отговор #9 -: 15 Януари 2008, 07:48:46 »

Ами така направих с книгата на Юри Ботев,излишно е да споменавам колко листи разсипах , докато я направя наистина на книга.Аз съм от старото поколение  и предпочитам наистина книгата,вместо да чета нещо сгънат пред лаптопа.Друго си е , може би магията на книгата ни държи по някакъв начин нас,по-старичките.За това не искам ПДФ,защото ще се разкривя от печат - ще питам в Конрад - Плевен,ако не ми дадат,ще моля някой да пита в Софийският Конрад.
Активен
muncho
Сделки: (8)
Hero Member
Публикации: 1215

НО - Радост за всяко око

Профил
« Отговор #10 -: 15 Януари 2008, 16:04:25 »

02-952-51-44,Това е телефона на централния магазин на Конрад в София.Вчера след като ми казаха в П-ив,че имат само срещу пари,се обадих в Сф  и смея да твърдя,че наистина има голяма разлика от провинцията.Културно ми обясниха защо се забавят поръчките-няколко магазинери от прованса са изгорели със солени глоби/изключваме празниците/,а в средата на февруари ще получат още бройки от този каталог/за моделизма/.Най-подробно ми разясниха как стават поръчките-а истината е,че общия брой е намалял и затова се бавят.Обещаха,че ще се постараят да го получат хора които имат малко представа за какво служи,а не както 1-ия път -на куцо ,кьораво и сакато да раздават .
Та който иска може да се обади на горепосочения телефон,ако очаква поръчка към 15-20.02 .08г.,като си кажете номера на поръчката,ще добавят и каталог,безплатен намигване усмивка.
P*S*  За 2008-а,доколкото разбрах.
http://pdf.conrad.de/index_search.php?search=900050&host=www1.conrad.de&id=/scripts/wgate/zcop_b2c/~flN0YXRlPTI4ODUwODYyNjI=   -->Katalog-Download/в горната част/--> отваря се една страница с каталози-->в прозореца избирате modellbahnwelt 2008 --> точно срещу него,кликвате върху подчертаното gesamten Katalog downloaden (62.2 MB)   и каталога се сваля намигване  .Аз предпочитам и книжлето да си имам,щото мога да си го нося в магазина като правя поръчки.
« Последна редакция: 15 Януари 2008, 19:32:59 от mill » Активен
NoHaB
Sr. Member

Профил
« Отговор #11 -: 15 Януари 2008, 16:17:21 »

02-95-51-44,Това е телефона на централния магазин на Конрад в София.Вчера след като ми казаха в П-ив,че имат само срещу пари,се обадих в Сф  и смея да твърдя,че наистина има голяма разлика от провинцията.Културно ми обясниха защо се забавят поръчките-няколко магазинери от прованса са изгорели със солени глоби/изключваме празниците/,а в средата на февруари ще получат още бройки от този каталог/за моделизма/.Най-подробно ми разясниха как стават поръчките-а истината е,че общия брой е намалял и затова се бавят.Обещаха,че ще се постараят да го получат хора които имат малко представа за какво служи,а не както 1-ия път -на куцо ,кьораво и сакато да раздават .
Та който иска може да се обади на горепосочения телефон,ако очаква поръчка към 15-20.02 .08г.,като си кажете номера на поръчката,ще добавят и каталог,безплатен намигване усмивка.

Ама каталог за 2009 или за 2008 ...?!?Щото за 2008 го има от септември май... та де да знам може да са изкарали новия...Или не са???
Активен
Vlado
КЖМ - България
Hero Member

Профил WWW
« Отговор #12 -: 15 Януари 2008, 16:47:48 »

Телефонът горе е сбъркан. Правилният е: 02 952 51 44.
А що се отнася до каталога - за 2008 г. разбира се, за 2009 г. е още много рано. Обикновено каталозите за следващата година излизат около септември - октомври предишната година.
Активен
pach
Сделки: (22)
Hero Member
Публикации: 7511

TT-идеалният мащаб! BGTT, БДЖ,

Профил WWW
« Отговор #13 -: 15 Януари 2008, 17:12:01 »

Някой купувал ли е от Конрад релсовия профил от 1000 мм за ТТ на цена 1,05 евро? Какво представлява , че и аз не се оправям с немския , пък искам да поръчам бая количество ? Някой ако е работил с него , да си сподели впечатленията , ще съм много благодарен!Или въобще дайте повече информация ако имате...
Активен
bdz43r
Сделки: (5)
Hero Member
Публикации: 545

Профил WWW
« Отговор #14 -: 15 Януари 2008, 17:30:24 »

Някой купувал ли е от Конрад релсовия профил от 1000 мм за ТТ на цена 1,05 евро? Какво представлява , че и аз не се оправям с немския , пък искам да поръчам бая количество ? Някой ако е работил с него , да си сподели впечатленията , ще съм много благодарен!Или въобще дайте повече информация ако имате...
Ако не бързаш (и ако някой друг не си е взел такъв), ще споделя какво представлява през Февруари. Предполагам е просто 1 метър релса.
« Последна редакция: 15 Януари 2008, 17:32:09 от bdz43r » Активен
Страници: [1] 2 3 4
  Изпечатай  

Отиди на: