Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
За "Conrad" и други работи
XRISTO:
--- Цитат ---Това е едно от многото. Вземи хартиения вариант на каталога (дават се безплатно) от най-близкия магазин на "Конрад" и на стр. 185 и 200 ще намериш това, което ти трябва. А ако случайно пазиш по-стари каталози, почти съм сигурен, че в някой от тях имаше и практически съвети от корифея им кое как се прави и т.н.
--- Край на цитат ---
??? Сигурен ли си?Аз попитах в Плевенския Конрад и ми казаха някаква баснословна сума за каталога - нещо 50-60 лева ми се въртят , може и да греша с точната сума но не беше без пари,а и не беше за малко пари. ???
Vlado:
Значи има един каталог дето тежи като тухла и е почти толкова дебел - той е с пари. Аз говоря за каталога само за жп моделизъм. Той е без пари. Поне в София е така
Vlado:
Този каталог в София го раздават безплатно:
NoHaB:
И аз го имам каталога и в Плевен го дават без пари (Даже имам 2 :P )...
mill:
--- Цитат на: siso link=topic=152.msg1138#msg1138 date=1200250972 ---И аз го имам каталога и в Плевен го дават без пари (Даже имам 2 :P )...
--- Край на цитат ---
еее утре тея в Конрад/Пловдив/ ще ги взривя >:( >:( .На 4.12.07 съм поръчал последния комплект релси -G231,4 кутии-" В края на другата седмица ??? може би-50 дни , на камили са ги натоварили сигурно.И каталог без пари давали,мама им стара и балъците са тука.Нямало католози въобще за клиенти,само работни за тях....
Ако може някой да даде тел.на софийския конрад,да питам аз -за колко време идват поръчките от Германия до Сф ..... >:(,Еййй скапана гнусна държавица сме и нема оправия да доживеем ние....
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия