Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

За "Conrad" и други работи

<< < (2/15) > >>

XRISTO:
А-а-а-а-а,мене  никой не ме беше "светнал за съществуването на безплатен каталог за моделисти!"Като се обади пичът с пратката,ще го питам ако има да сложи и един такъв,понеже тя от Плевен ще дойде до Ловеч с куриер,естествено.Благодаря приятели,че ми казахте за съществуването му.То това ще си го разглеждам като "Плейбой" сигурно! ;D

NoHaB:

--- Цитат на: xpp1969 link=topic=152.msg1142#msg1142 date=1200286208 ---А-а-а-а-а,мене  никой не ме беше "светнал за съществуването на безплатен каталог за моделисти!"Като се обади пичът с пратката,ще го питам ако има да сложи и един такъв,понеже тя от Плевен ще дойде до Ловеч с куриер,естествено.Благодаря приятели,че ми казахте за съществуването му.То това ще си го разглеждам като "Плейбой" сигурно! ;D

--- Край на цитат ---

ако ти дадат и за 2007 щото аз имам и един за 2007 двата има6 да ги гледаш най-малко месец и половина...постоянно ;) :D ;)

Vlado:
Изпаднахме вече в офтопик! Нека се придържаме към темата, моля! :)

pach:
Ще се върнете и към темата
Но големия каталог в София е с цена 7 лв. а всички моделистки за самолети , кораби и ж.п. са безплатни и ги раздават яко , само и само да зарибят .От Жп.каталога преди нова година имаха стотици , лично с очите си ги видях (и си взех три) . Ако имате проблем , свалете си го от сайта им в PDF-формат , абсолютно същия е като отпечатания.

XRISTO:
Ами така направих с книгата на Юри Ботев,излишно е да споменавам колко листи разсипах , докато я направя наистина на книга.Аз съм от старото поколение  и предпочитам наистина книгата,вместо да чета нещо сгънат пред лаптопа.Друго си е , може би магията на книгата ни държи по някакъв начин нас,по-старичките.За това не искам ПДФ,защото ще се разкривя от печат - ще питам в Конрад - Плевен,ако не ми дадат,ще моля някой да пита в Софийският Конрад.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия