Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

За "Conrad" и други работи

<< < (4/15) > >>

Vlado:
Най-вероятно е непрекъсваема флекс релса. Идеална за безнаставов път! :)

pach:
До тук  добре !Ама какъв е профила "П" , двойно "Т" или някой от стандартните номера (тук някъде четох за тези означения)! И как се монтира към траверсната лента и т.н.
Ако не знам , ще поръчам 1-2 метра (или ще изчакам до февруари :D) пък ако ме устройва пак ще поръчвам..

Vlado:
Не че съм се интересувал, но мисля, че вече "П" профил не се произвежда.
А как се фиксира за леглото нека някой в ТТ да сподели.

bdz43r:

--- Цитат на: Vlado link=topic=184.msg1177#msg1177 date=1200420287 ---А как се фиксира за леглото нека някой в ТТ да сподели.
--- Край на цитат ---
Нанизва се на траверсите ::) За целта се предлагат и само траверсови скари без релси. Дълги са по десетина см по няколко в пакетче.

bdz43r:

--- Цитат на: pach link=topic=184.msg1170#msg1170 date=1200406321 ---Някой купувал ли е от Конрад релсовия профил от 1000 мм за ТТ на цена 1,05 евро? Какво представлява , че и аз не се оправям с немския , пък искам да поръчам бая количество ? Някой ако е работил с него , да си сподели впечатленията , ще съм много благодарен!Или въобще дайте повече информация ако имате...

--- Край на цитат ---
Вече мога да се изкажа. Става въпрос за 1м единична релса. В комбинация с отделни траверсови скари излиза двойно по-евтино от готовите flex линии.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия