Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Архивни снимки.

<< < (2/5) > >>

pach:
По добре с четка №000 или дори №00000 - при Жоро ги има на Ревел...
 :) ::) ;D

piko1:
Тано ако си навит хващаш колекцията и идваш в студентски когато съм на работа и ако трябва на порции всички снимки да ги сканираме
това е моето предложение както и на всички които не притежават Скенери  :im_so_happy:

KRAKOMOBILA:
Аз незнам защо трябва да се преоткрива топлата вода - при положение, че има сайт/галерия/каталог със всякакви снимки на ПЖПС - от исторически до съвременни и детайлни снимки на адрес http://www.railwaymodeling.com/gallery/ - Няма да е лошо - ако сте автори на снимките за които говорите - да ги качите стига да имате желание.  :yes:

pach:

--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=1861.msg28627#msg28627 date=1253701808 ---Аз незнам защо трябва да се преоткрива топлата вода - при положение, че има сайт/галерия/каталог със всякакви снимки на ПЖПС - от исторически до съвременни и детайлни снимки на адрес http://www.railwaymodeling.com/gallery/ - Няма да е лошо - ако сте автори на снимките за които говорите - да ги качите стига да имате желание.  :yes:

--- Край на цитат ---

Приятелю , знам че горе упоменатият сайт ти е любим , и в това няма нищо лошо , аз самият редовно го посещавам и ползвам , само ,че не става въпрос за съвремени снимки , а за архивни - виж поне заглавието на темата.
А на архивните снимки едва ли може да бъде автор който и да е от нас, по понятни причини - никой от нас не е бил роден когато те са правени.
В най-добрият случай може да им бъдем евентуално собственици. И някой от крадците на държавният и тем подобни исторически, музейни и лични  архиви,  ако ти заяви претенции за "авторско" право спокойно можеш да го осъдиш за заблуда и подмяна на информация.
Та става въпрос да намерим колкото се може повече от тези стари архивни снимки и да ги съберем на едно място като в най-добрият случай може да уточним чий са и къде се съхраняват, за да има достъп до тях всеки пожелал.
Надявам се ,че и ти ще помагаш !?
 ;D ;D ;D

KRAKOMOBILA:
Що пък ? Под архивни снимки аз не разбирам снимки от преди 10000 години. Архивни снимки могат да бъдат дори снимки преди 2000 година. А ето и архивни от сайта

Тъй, че - хем си прав, хем не.  :good:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия