Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Посъветвайте начинаещ като мен

<< < (2/3) > >>

evrokoma:
благодаря за бързия отговор жоре и за сайтчето,чудесно е че има хора които се занимават с тази мечта на много деца а именно влакчетата такаааа но имайки впредвид стагнацията на джоба ми в момента май ще търся нещо втора ръка а по нататък новички неща :resent: ще съм благодарен и ако някой ми помогне в намирането на програма за направа на макета както и  линкове към безплатни 3д модели за wintrack 8  :thank_you:

Mixy:
Здравей и добре дошъл :)

Ето тук се обсъждат различни софтуерни програми за макетиране. Можеш да пробваш и моя проект SCARM - още е бебе ;D , но ще се радвам на всякакви отзиви.

eurostar:

--- Цитат на: Vasilews link=topic=1865.msg28457#msg28457 date=1253125756 ---... в N размер - искам да си намеря един сет на Minitrix...

--- Край на цитат ---

Eдинственият сет на Мinitrix в София е този:

http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,1579.msg41751.html#msg41751

В оригинални кутии, чисто нов. Това са скъпи неща и едва ли ще ги видиш скоро в някой магазин.

pach:
Жорж, човека отдавна си го е купил най-вероятно - виж от кога му е поста... :haha: :haha: :haha: :hi: ;)

--- Цитат ---  ...засега съм се запътил към НО но предвид мястото което имам може и в ТТ да мина а и преди всичко ...
--- Край на цитат ---

Радвам се - може би чеТТата ще се увеличи с още един хобист!?!?!!!
Добре дошъл! ;) ;D ;D

eurostar:
ЧестиТТо! Едно напомняне никога не излишно. :scratch_ones_head:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия