Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Кой ще има собсвен макет? Ако нямате до момента - защо, какво ви спира?

<< < (4/7) > >>

Best Ripper:

--- Цитат на: EMPEROR link=topic=1870.msg28581#msg28581 date=1253554230 ---Ще правя тепърва. Причини да не съм си направил до момента - ограничено пространство и липса на пари. Плюс това доста за дълго бях зарязал хобито...

--- Край на цитат ---

Абсолютно точно същото съм и аз... Само дето може би съм с една идея по-напред - направих дървения плот, сега боря проблемите с токопредаването...

EMPEROR:
Ами аз от сряда или четвъртък започвам да полагам трасето на диорамка, която ще е част от по-нататъшният ми макет :)

mill:
Съгласен съм с Адри,но на 1/2.За скъпотията- :good:,за место - :good:,но за другите неща  :nono: ;D.Аз и друг път съм казвал,въпреки  голямата ми мечта като дете да имам "желязно"влакче,т.е. на ток,успях да купя такова на 34-35 годишна възраст.Сега съм на 37,значи 2 години от тогава.До онази Коледа на 2006 година понятие си нямах за Пико,Роко,Брава и всички останали.Не бях наясно с мащабите,Конрад ми звучеше като Конкорд :lol: :yes:...И понеже тука в Пловдив има един човек с биволско спокойствие и нерви ,Виктор,който ме изтърпяваше по 1,5 ч. през ден да отговаря на въпросите ми за А,Б в ж.п. моделизма,започна да ми просветва.После се запознах с Владо,Спас,Жоро и всички останали симпатяги и сега мога да кажа ,че не съм толкова бос по темата.Вече съм с "терлици" :lol: Обаче с много желание и мерак и голяяяям  късмет ,че жена ми има къща на 5 км. от Пловдив и в тази къща едно стаиче 2 х 3 м.Та там вече е почти завършен макета откъм ландшафт и релсов път.Свърши ми тревата,та чакам сега доставка.... Въобще не мога да се похваля със супер макет ,като изпълнение ...но на мен ми харесва.и не се срамувам да кажа,че поне малко ми се иска накрая моя макет да заприлича като този на Тано/Стоян/.Та мисълта ми беше-когато го има желанието и удоволствието от сглобяването на сгради ,откъсването от напрегнатото ежедневие -когато карате своите подвижни състави,облещените очи на познати и приятели които почват да цъкат с език и да питат -"това ти ли го направи,дето все влакчета правиш","бре ма...му,дай малко и аз" ,направата на макет или модул,или диорама въобще не е трудно.Може би Zazo ,Emperor и другите които не са почнали още,просто ги е "страх",че ще го направят макета и после....трябва друго хоби да търсят ;D :good:

Best Ripper:
Не, muncho, просто ще трябва след това да правят нов макет.. по-голям и по-хубав..  ;D :haha:

Лъчо, май ще почваме социалистическо съревнование с теб...  :pleasantry:

EMPEROR:
Хмммм и кво? Който спещели носи кебапчета, падналия кюфтета?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия