ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Грамотното писане във форума - от особено важно значение

<< < (6/7) > >>

Vlado:
И понеже се визират едни и същи хора, искам да защитя един от тях и това е Piko1, който има заболяване и затова не може да пише така както ние го правим. Ето и неговият пост с обяснение по темата: http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,1876.msg28711.html#msg28711
И затова моля всички ви, да проявите разбиране и да покажете съпричастност към проблема му, защото той е сериозен, медицински.

pach:
Знам за този пост на пикото, обаче ти видял ли си текстовете му на английски език?
Специално пико е "ял банани" не един път и не в един и два форума,в някой е "персона нон грата" по жизнено (както казва Рипърчето - по ЕГН),  а от тези в които не е баннат, е специално предупреден и там въобще не се заяжда с колегите си...Там е напълно нормален човек.
Струва ми  се, че понякога се злоупотрябява с някой медицински фактори.
Смятам и аз да си извадя някаква тапия (нали страдам от раздвоение на личността  :spiteful:) и да видим тогава какво ще стане , като се съберем още двама трима с "медицински" проблеми".
Впрочем не само пико пише неграмотно, защо само него визираш?
Сега сериозно, уважавам желанието на Иво , както и решението на форумната администрация, но не смятам, че за това трябва да се позволява някой да ви / ни се качват на главата.
Давайте в същият дух и форумът няма да е това което беше - средище на колеги по хоби.
Аз това имах да казвам.
 :hi: :hi: :hi:

венелин:
Стига с тия простотии

Vlado:
Хайде, пак се почна... Стига! Като деца сте! Най-накрая, колкото и безумно да звучи, ще получите наказание "забрана да си говоря с..." На какво прилича това?!
п.п. Продължите ли - хващам метлата и вече започвам да мисля за наказания!

piko1:
дай линкове да видим в кой точно форум имам бан и в кой точно нямам нова регистрация със знанието на администраторите а за това че се държа нормално разбира се че ако никой не ме провокира  :както ти правиш най редовно щв съм си много тих и кротак както постъпих и преди малко когато видях полста ти за грамотността това с форумите до нищо не води реално погледнато поради простата причина че
аз фигурирам в толкова форуми в колкото са потребителите на този форум пример цъкаш глугал
и пишеш моя ник излизат ти 56 000 резултата от който 16 000 са мой или фигурирам в тях на Български  и около 10000 (малка поправка) са във глобалната мрежа смятам че всички могат да си направят заключението само от това
има само един форум в който имам бан признавам си други няма (или поне за такива които да знам)
 :yes:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия