ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Грамотното писане във форума - от особено важно значение

<< < (5/7) > >>

pach:
Ами много просто - триете всеки пост който не е написан по правилата за правопис (не краснопис) ако ще и на президента да е !
Пък като ви омръзне просто заличавате регистрацията на съответния човек (да се върне в първи клас отново ако иска),

и готово!
 Какъв е проблема !

:hi:

pach:

--- Цитат на: Vlado link=topic=1876.msg30040#msg30040 date=1255957215 ---... Всеки има право да изразява своето мнение и форумът е точното място за това. Ако някой пише неграмотно, това си е за него. Другите ще си направят извода за въпросния човек, каква стока е. Всичко останало е просто преследване на други цели.

--- Край на цитат ---

Това въобще не се връзва нито с правилата на форума, защото не знам да се толерират обидите към останалите колеги , а НЕГРАМОТНОТО ПИСАНЕ е обидно както за написалият го , така и за този който трябва да го чете,
нито сигурен съм и с виждането на форумната администрация.
Нали няма да ме убеждавате , че така стимулирате хората да пишат все по-неграмотно.
Ако е така , да не се оплакваме от страната си - тя е такава каквато си я направим.
 :pardon: :pardon: :pardon:

Vlado:
Проблемът е, че трябва да следим всеки пост, което на сегашния етап е невъзможно. Пък и предназначението на форума е друго, не да изпъкваме с правопис. Защото и в едно неграмотно написано мнение може да се съдържа безценна информация. А за заличаване, смятам, и дума не може да става... точно пък за правопис. Айде сега, не сме ангели, всеки бърка понякога. Вярно има хора, които за въпиящо неграмотни, но това, пак повтарям, си е за тях. Никога не е късно да се изложиш. Но сме зрели хора все пак... Утре ще се появи някой професионален фотограф и ще кресне - всички с лоши снимки вън... е тогава какво ще правим...
п.п. Никой никога не е стимулирал да се пише неграмотно, а моля!!! Но пак повтарям, да се отнема регистрация или да се трият мнения заради това е безумие!

XRISTO:

--- Цитат на: pach link=topic=1876.msg30041#msg30041 date=1255957550 ---Ами много просто - триете всеки пост който не е написан по правилата за правопис (не краснопис) ако ще и на президента да е !
Пък като ви омръзне просто заличавате регистрацията на съответния човек (да се върне в първи клас отново ако иска),

и готово!
 Какъв е проблема !

:hi:

--- Край на цитат ---

Ха-ха-ха,  :lol: :lol: :lol: аз знам един съфорумец, който няма да "върже" нито един пост... :lol: :lol: :lol:...(то пък и форумът едва ли ще загуби от липсата на постовете му)  :im_so_happy:

--- Цитат на: Vlado link=topic=1876.msg30045#msg30045 date=1255958059 ---Утре ще се появи някой професионален фотограф и ще кресне - всички с лоши снимки вън... е тогава какво ще правим...

--- Край на цитат ---

Хах, по тоя критерий ще съм един от първите грабнал банана.  ;D

pach:
Влади , ми ние си имаме не един, а двама (най-малко) супер грамотни и "професионални" фотографи и както виждаш никога не са възроптали срещу нашите снимки (на останалите) ама то е въпрос и на култура.Просто не може и дума да става за сравнение...
Както искате - вие сте администрацията , вие решавате.
Само ще спомена , че за правопис във всички други форуми са без апелационни - трият и постове и регистрации...
 :hi: :hi: :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия