Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Един апел към добрината и подкрепата в нас и между нас!

(1/3) > >>

pach:
Не знам дали да има нова тема (или пък модераторите да я преместят или изтрият след като свърши работа) но се обръщам към всички съфорумци с един апел.

Предполагам, че някой вече са прочели последният (за сега пост) на нашият румънски приятел prognosis и макар и на лош български език (транслатора обаче става все по-добър) смятам ,че ви е станало ясно какво следва.
Да се надяваме ,че човека просто е малко уплашен и макар да му предстои много тежко лечение(операция?) ще бъде отново сред нас , ако не с подобрено здраве поне със закрепена кондиция...

Апела ми е , някой от добре знаещите английски език (или друг подходящ такъв) да напише в неговата тема от името на всички нашата съпричастност, пожелания за успех и надежди,че отново ще ни пише тук и в неговият сайт.

Надявам се, че макар и с противоречия по между си, всички тук в крайна сметка сме добри хора и сме единодушни в отношението си към този румънски хобист...

Ако някой се наеме да го направи така ,че той максимално да разбере за нашата подкрепа и се сети още нещо , ще се радвам да се съглася предварително...

Междувременно може да изпълним поканата му и да изгледаме клиповете които се е постарал да ни представи (може би сайта му събира пари от кликонве - не знам...) и който представят последните промени по неговият макет.

Кой ще се наеме с това?

http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,1087.285/topicseen.html#quickreply

pach:
Благодаря колега!

:hi: :hi: :hi:

--- Цитат на: Adrian link=topic=1087.msg28752#msg28752 date=1253875238 ---
Dear friend ,

it is so sad for us to know about health problems ,

deep in our hearts we wish you happy end

we trust in it !!

Don't be sad - just believe - the trains will waiting for you ,man !!

WISHING YOU WELL !

--- Край на цитат ---

Аз се присъединявам (транслатора ми го преведе доста тъпо но знам, че Адри е точен!!!)

mill:
Видяхте ли ,скъпи колеги по хоби -какво се нарича проблем .... :resent:Дано Ви подейства това като "шамар", за да разберете колко малко са приятните и добри моменти.И как е абсолютно ненужно,безмислено и глупаво да ги пропиляваме с дрязги от типа "той каза...,пък  той щото така,аз съм по- велик...." и т.н. и т.н. .
Не мога да схвана  много какво му е заболяването,но изглежда доста отчаян...Дано има късмет човека и някой там горе ако гледа да му помогне.
Не се отчайвай Prognosis... виждал съм хора свалени на 10мин от въжето и оцеляват , ... не се предавай Приятел :clapping: :clapping: :clapping: :good:

piko1:
След малко ще ви преведа абсолютно точно какво е написал понеже на български е доста объркващо
а ан англиски явно румъснкия го превежда много по добре  :(
тъжно много тъжно ех прав е мунчо за мен лично това си е един огромен Шамар  :resent:

mill:
Да,Piko, ако можеш преведи...Доколкото разбрах от досега написаното  изпитвал болки.Аз имам надежда,защото гадните болести не болят.
Трябва да се оправи момчето,така свикнах с неговите редовни публикации в темата му... и с приятния му превод :yes:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия