Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Един апел към добрината и подкрепата в нас и между нас!

<< < (2/3) > >>

piko1:
ето реално какво е написал prognosis *CRY*

--- Цитат на: prognosis link=topic=1087.msg28745#msg28745 date=1253872282 ---Здравейте скъпи приятели

Кризите в последно време винаги ми напомня, че здравето ми се влошава със всеки изминал ден. Аз подготвих това писмо което пускам както на този сайт така и на другите 15-20, където участвам . Скоро ще вляза във болница понеже вече не мога да се държа на краката си , Снощи разглеждах колекцията си от филми всичко което е снимано за  Диорамта  има клипове които пуснах на саита
 trenulete.info в  5 часа, когато вече съм изтощен . Исках само да не загубя трудът си и любителите да могат да се насладят на филмите
Намерихме няколко от периода в който диорамата все още се формираше в съзнанието ми  В действителност, в началото имаше само една дървена дъска, по която се движиха само няколко влака за проба Ние направих ме ревюта на така обичаните от нас локомотиви а трябваше и да се разделя със част от фонд диорама за да успея да постигна мечта си от детинство. последните две години работих по  диорамата тя ми бе убежище от болестта и моята pupta (това нямам как да го преведа) исках да се обучавам много лесно
За съжаление кучката ме пребори , оставям Спомени и Сълзи Спомних си как ръцете ми трепереха когато взимахме всеки един от локомотивите от страх да не падне или да се удари. И като финал не толкова стресиращо искам да кажа Сбогом ако това се случи
и не се върна от болницата в която отивам заради болка болка която ме кара да не желая да се върна
ако харесвате работите ми имате любими видео клипове ако диорамата ви кара да мечтаете то аз съм постигнал целта си
надявам се семейството ми да реши най доброто за диорамата ми когато вече ме няма
Така приятели Сбогом блогодаря на тези които ме подкрепяха благодаря и на тези които ме подпомагаха  

за последен път ви каня да посетите сайта ми за да видите Филми от началото на диорамата ми

--- Край на цитат ---

piko1:
моля модераторите да направят темата важна за де седи най отгоре на раздела

toniemi:
 :good: :good: :good:

Ivo Nedkov:
Много ме трогна тази тема...  :(
Надявам се, prognosis да има късмет и да живее.
Всички трябва да сме съпричастни и единни в такива моменти... :(

pach:
Явно новините не са никак добри...

--- Цитат ---About my health, I want to talk about it. I did a complete set of analysis. After diagnosis I decided to leave the hospital to enjoy the rest of my life at home. So how's left of it. I do not want to die on a hospital bed far from my diorama! Even if I leave soon, my trains and my work remain. I just hope it will be useful!
--- Край на цитат ---

Което в превод (автомат) е:

--- Цитат ---За здравето ми, аз искам да говоря за това. Направих пълен набор от анализа. След диагноза аз реших да напусне болницата, за да се насладите на остатъка от живота си у дома. Е, как е останало от него. Аз не искам да умра на болнично легло далеч от моя диорама! Дори ако оставите по-скоро, моя влакове и работата ми остават. Аз просто се надявам, че ще бъде полезен!
--- Край на цитат ---

Заради автоматичният превод не съм сигурен дали на казава "Аз НЕ искам да говоря за това..."
Кой знае перфектно английски - да преведе по-точно...
каквото и да е ...е много тъжно в някой моменти на тоя гаден живот... :(

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия