Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

БДЖ вагони в НО

(1/3) > >>

mitko359:
Направих тази тема за да изясните на мен и на други хора някои въпроси за БДЖ вагоните в НО.                                               
например:
Колко лева струват през е-bay ?

Ако има желаещи за БДЖ вагони предлагам да напражим групова поръчка.

KRAKOMOBILA:
А да те пък ги ринат с лопата та чак групова. И вървят по колкото си ги спечелиш, но под 70-80 лева - надали.

Сaprycorn:
В ebay винаги се продават единични бройки (в много редки случаи продавачът разполага с 2 или 3 броя). 4 осните вагони на Sachsenmodelle се продават на цена между 20 и 40 евро. Доставките са от 9 до 18 евро. Ако добавим и таксите за банков превод ( в случай, че продавача не приема PAYPAL), то цената спокойно може да надхвърли 100 лв.

Adrian:

Ясене , за последните 2 седмици в Бея минаха 5 второкласни БДЖ вагона които 'паднаха' м/у 55 и 60 еврА (!) , аз успях по случайност да грабна само един на 38,50 , тази нощ пак една Оптима падна на 55 еврА(!) , при това и транспорт поне 15 евра , а и по банков път ЦКБ вдигнаха комисионна - 13 евра ;
така че вагон с БДЖ администрация под 140 лв тотал си жив късмет !!
Споделих с няколко души ,че за 2класните , извадени от Балкансет 2 стават убийствени търгове с по над 10 участника !!!!!! Това са можеби най-скъпите вагони в Бея , пич....

zazo:
Да второкласните от балкансета, наистина вървят скъпо, което според мен е форма на безумие.

При батко ви Жоро ей туй нещо:

74754 Liegewagen 2.Kl., BDZ, Ep IV

е за няма и 70 левчета.

На практика е същия вагон, надписите са му малко повече, но както стана ясно при добро желание това се "лекува".

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия