Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макета в НО на Иво Недков
Ivo Nedkov:
Скоро време, не бях пускал влаковете и не съм правил снимки... :(
И тъй като днес не можах да дойда на сбирката, реших да се позанимавам с моя макет.
Обърнах внимание на 2-та парни локомотива и заснех кратко клипче с тях:
http://www.youtube.com/user/IvoStoNedkov?feature=mhee
А ето и няколко снимки: :)
j.k.kolev:
:good: :clapping:
Best Ripper:
:locomotive: :locomotive: :locomotive:
:drinks: :drinks: :drinks:
gzo:
;D Изкефих се на пиедестала с който е отделено специално място за стартовия лок. Може би от сантимент, че с него си проходил във хобито ? Аз моя (същия) активно си го ползвам вече поече от 20 години и нямам намерение да го пенсионирам ! Корава машина излезе...
anubis:
Е няма по-вечни машинки от пиковските джуниорки. Спомням си като дете какво ми се случи с първия ми BR80 от сета с двете зелени мечти. Плоските батерии вече бяха сдали багажа, но аз имах неистовото желание да си карам влакчето, а пари за нови батерии не ми дават нашите. Тогава реших генерално проблема с две жици в контакта за 220 волта. Локомотивчето изръмжа, придвижи се около една педя и замря леко намирисвайки. Аз естествено се усетих, че съм направил беля, събрах комплекта и го скрих така че нашите да не се сетят за него. След време обаче брат ми го набарал, намерил батерии и си го пуснал, нищо не беше пипал по локомотивчето, но то си вървеше, само звукът му се беше променил.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия