Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макета в НО на Иво Недков

<< < (45/72) > >>

Ivo Nedkov:

--- Цитат на: gzo link=topic=1889.msg72050#msg72050 date=1327836046 ---Изкефих се на пиедестала с който е отделено специално място за стартовия лок.
--- Край на цитат ---

Преди време, когато ходих до централна гара, видях изложен локомотив.
Идеята ми дойде от там и реших да я реализирам на макета си.
Гледал съм толково много макети и наши и чужди, но никъде на съм виждал нещо подобно...
По Европата няма ли изложени такива стари локомотиви???

Мойто първо локомотивче още си върви, вижда се на снимката на 1-ви коловоз.
А това което е изложено до гарата е повредено. Няма моторче, зъбни колелца, буфери.
Попадна ми от някъде и ми беше жал да го изхвърля. Така му намерих добро приложение...

Adrian:

Иве , като аптека е този макет - пръсни го малко със спрей - да се състари :) Сложи и фигури на живи същества :) Иначе - кеф !

Best Ripper:

--- Цитат на: Adrian link=topic=1889.msg72116#msg72116 date=1327916365 ---Иве , като аптека е този макет - пръсни го малко със спрей - да се състари :) Сложи и фигури на живи същества :) Иначе - кеф !

--- Край на цитат ---
Защо бе, Адри? Човек е направил макет в DB, а не в БДЖ... Ако у нас е кочина, в Германия всичко е чисто и подредено... И да не го пръска с нищо, след десетина година естествено ще се състари...  :pleasantry:

ritchie:
Евала !
 :clapping:
Много  хубаво   е  станало !
 :good:

Ivo Nedkov:

--- Цитат на: Adrian link=topic=1889.msg72116#msg72116 date=1327916365 ---Иве , като аптека е този макет...
--- Край на цитат ---
Ей с туй изказване Адри е прав, ама напоследък
само карам влаковете и нищо не съм работил по макета...
Поне човечета мисля да сложа, ама по нататък, нека се затопли времето...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия