Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макета в НО на Иво Недков
Ivo Nedkov:
--- Цитат на: pavel75 link=topic=1889.msg33983#msg33983 date=1263225524 ---Нали номера е да си го направиш сам.
--- Край на цитат ---
Точно така е! :yes:
Вече изрязах лентите от шкурката и мисля първо да направя маркировката а после да ги лепя.
Защото ако боята се разтече на вече залепения път, не ми се мисли какво ще го правя!!! :angry: :diablo:
Като наглася и изпипам нещата, ще има и снимки... :yes:
венелин:
а това, не е ли сам, да вземаме да правим локомотиви от картон и да ги боядисваме с четки. :)
pavel75:
--- Цитат на: bategojko link=topic=1889.msg33984#msg33984 date=1263225909 ---
--- Цитат на: pavel75 link=topic=1889.msg33983#msg33983 date=1263225524 ---Нали номера е да си го направиш сам.
--- Край на цитат ---
Точно така е! :yes:
Вече изрязах лентите от шкурката и мисля първо да направя маркировката а после да ги лепя.
Защото ако боята се разтече на вече залепения път, не ми се мисли какво ще го правя!!! :angry: :diablo:
Като наглася и изпипам нещата, ще има и снимки... :yes:
--- Край на цитат ---
Аз лично така направих - маркировка, после залепване на модула. Едно, че може да стане грешка, второ има по-голяма свобода на работа.
Като ги направиш качи снимки. В началото на сайта има маркировка. Може да ти е от полза.
optron:
Трик: Щом първо ще боядисвате пътя и после ще го лепите на макета, може на шаблона от обратната му страна да си начертаете ширината на пътя и после по начертаното да нагаждате изрязаната шкурка. Така няма да имате драсканици по самия път преди самото боядисване.
Ivo Nedkov:
Десети етап - направа на пътищата.
Ето и снимки: поглед отблизо и общ изглед:
Изрязах лентите от шкурката и направих само надлъжните ленти на пътя.
Сега ще уточнявам как да направя пръкъсната линия и друга маркировка.
Мисля да си направя шаблони и да тествам какво ще се получи...
Снимките са малко тъмни, утре може да сложа и по-добри. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия