Хм, радвам се, че все повече хора мислят и правят като мене! VIVA LA EC! Благодарение на това, всеки когато поиска се качва на колата, влака, самолета и беж за тем дето го тегли душата. Е, щеше да е хубаво да си поостанем там вовеки, забравяйки за хаоса тука, ама след няколко "разходки" човек може стигайки до тоя извод, да започне да работи и в това направление. Днес си в Пловдив, Утре Виена, други ден Нюрнберг, на следващия Париж, от там пък накъдето ти се иска. Аз миналата седмица бях във Виена, след това в Тирол, и накрая в Кьолн, но успях да щракна само няколко снимки на една махленска гара(Шлинс) в Тирол. Всъщност имам снимки на Кьолнската гара от преди година-две, които може би пак стават, но не знам дали си заслужава да ви занимавам с тези няколко снмки.
Обаче освен влаковете, красотата в Тирол просто ме размаза. Нищо няма да кажа за къщите им и какво представляват селата им, просто защото речника ми е беден за обяснение. Единственото неприятно впечатление прави наличието на достатъчно дразнещо количество чужденци от страни извън ЕС, които седят като мръсно мазно леке върху общия чист и подреден фон.