Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Арестувани жп любители
mill:
--- Цитат на: piko1 link=topic=1902.msg29303#msg29303 date=1254834190 ---http://www.novatv.bg/bg/videos/view/1230/
--- Край на цитат ---
Нямал влакове....еее и как лъже само :swoon:,Ако съм полицай и аз ще се замисля дали да не окауша на Марио колегата :spiteful: :spiteful:
pach:
Бен Гаден и сие вече не носят бради - бъркали ги със ZZ~TOP!!!
:lol: :lol: :lol:
Best Ripper:
Dispatcher: Според правилата на форума обидите са забранени. Такива отношения да се обсъждат чрез лични съобщения!
piko1:
аз само не разбрах къде видяха обида ама карай аз съм ниско интелигиентън и нъ разбирам от форуми
Беста просто споделя факта че Пацо е на всяка манджа мерудия което си е пълната истина :lol:
ъм така де без да се обиждате ама това си е ФАКТ както и да го погледнем той е навсякъде
ако не се обърнеш за 5 минути и няма полст от пач по някоя тема то значи или е болен или
са му спрели нета :hi:
Best Ripper:
Мда. .Истината е неприятна, гадна и подла твар - тя обижда, засяга и от нея боли... НякоЙ /както би написал възпитаният Pach сигурно вече за 1000-ден път/ не могат да я понесат... :dance1: Но в сайта май е нужен някой трябва да поддържа изкуствен интерес или какво... ??? Или пък сте му обещали на Паци, че ако след 2 години натрупа 10 000 поста и току сте го избрали за следващия президент на клуба ли??? :haha:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия