Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Дръвчета

<< < (3/9) > >>

br185:
На мен пък ми харесва. Като изработка е супер  :good: . Пък за размерите можем да го минем за голям орех...примерно  :spiteful:!

XRISTO:
По-скоро секвоя...  :lol: :lol: :lol: Мерси за добрите думи, все пак ми е пръв опит, надявам се вторият да е много по-добър, ама не знам кога ще е , защото съм се захванал със 100 работи: започнах да мисля основата на макета, правя си осветление на част от локомотивите, на пътническите вагони, сглабям сгради, стрелки(купил съм си баузатц), слагам си декодери на някои от локомотивите, абе лудница...  :wacko:

Galactica87:
И на мен ми харесва. :clapping: А за по достоверен вид може да сложиш и мъхове.Става трепач.

XRISTO:
Мъховете навместо листа ли?...защото някой беше писал, че е кофти да се използват естествени материали, че не били трайни или нещо такова.  ;)

Galactica87:
Да  мъховете не са траини, но ако ги боядисаш с лак  стават  запечатани :) поне при мен станаха :)

Междудругото и аз се чудя от какво да направя основата на макета колебая се между стереопор и плоскости , но се пак изчаквам по добри идеи! :spiteful:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия