Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
Дръвчета
lubomir:
Пламене, не съм сигурен, дали Ц-200 ще има адхезия към медните проводници. Аз бих ползвал прозрачен матов лак за дървени, каменни и метални повърхности. Резултата е че нещата залепват като от самосебе си, без да си личи как са залепени.
pach:
Ама момчето казва, че вече е намазал медните проводници с асфалт(-ов лак!?) тоест не са голи проводници като на снимките - там и мъха явно е сложен за проби и снимки , тоест снимките са от по-ранен стадии на направата май...
Но иначе за лака си прав - така "лепилото" е по-гъсто и по-добре ще захваща, независимо дали е мед или вече "кора". :hi:
Впрочем един словак (давал съм линкове към неговият сайт) омешва във боята с която боядисва дънерите (също от медна тел) със ситни дървени стърготини които придават много реална релефност по дънера и клоните на дърветата.А тази релефност също способства освен за реалната визия и за по-добрата адхезия на залепването на короната.
;D
Dare_Devil:
Galactica87, ще съм ти много благодарен ако опишеш детайлно изработката на дръвчетата (а и ако подкрепиш описанието със снимков материал - цена няма да имаш)
Galactica87:
Много съм щастлив че ви харесва.Ще се постарая да снимам подробно как се правят.А за първите снимки дървото не е в готов вид.
XRISTO:
Ето го и моят "дървен"(май няма нужда от кавички :lol:) опит:
Долу-горе на дънер го бива, ама пусти клони...много са нереалистични. :blush2: Да не говорим, че мащабът тотално съм го объркал - май на spur 1 съм го докарал... :haha: :haha: :haha:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия