Доброутро , банда

сега ще бъда сериозен ! Слушайте внимателно - няма да повтарям !
Дайте сериозно да погледнем на тези сбирки . Не става дума за 'неизвинени отсъствия'(щото сме хора големи и е нормално животът да ни ангажира) ; по-скоро да се съсредоточим в/у нещо креативно и да "сътворим" - така , както (виждаме по сайтовете) правят белите хора.
Много години съм се занимавал в тази насока - да се обединим в нещо като клуб , да създадем макет , да си търкаляме влаковете и да си чешем езиците , да правим 'хоби'екскурзии и т.н...Магазинът ни "Джониленд" не успя да стигне до там - предвид сложната икономическа обстановка и объркания мениджмънт .
Сега 'поизплувахме' , понапазарувахме и виждам ,че се съживяват усмивките .
Златен шанс е базата(мястото) , което Жоро любезно ни предоставя . Познавам този човек отдавна и знам ,че сърцето му е в хобито - затова респект ! Наистин се иска сърце - всичко това коства нерви , пари и т.н. - убеден съм.
Та какво искам да ви кажа ? Айде да се стегнем и всеки (по-желание)( и по възможности) да направи поне един модул , за да сглобим трасето ? Нека на следващата сбирка да си спретнем нещо като проектче и да видим размери - мисля си ,че не ни трябват повече от 5-6 модула . Аз лично ще направя един .
Един ден ще ги сглобим , затревим , някоя и др къщичка и т.н.
И като ми тръгнат едни дълги влакове - ще е кеф , нали ?
Разбира се , всичко това със съгласието на Жоро - ще има ли място да се складират модулите ? Някой да помага преди сбирка да се сглобят , и т.н.
Смятам ,че е съвсем нормално и изпълнимо това , за което говоря.
Много се радвам ,че се запознах с повечето от вас

Това е скъпо хоби , непрекъснато съм жертвал време и пари , но си струва! - да се полюбуваш (например) на това музейно бижу на Roco BR 02 и да помечтаеш . Не мисля ,че се вдетиняваме , това е един свят в съзнанието , където си почиваме и се ратоварваме

Не си спомням някой да е снимал ?
Та така - ще се заемем ли да довършим трасето питам аз - или да !?