Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Полезни линкове към сайтове на готови проекти | Useful links to sites for other projects and layouts
Списание "MIBA"
Best Ripper:
За какво ти е тракер??? Правиш торент и разпращаш на желаещите.. Просто и елементарно... За какво е измислен тоя торент, знаете ли изобщо??? :fool: Да сте чували за Р2Р /пиър-ту-пиър/ системите?
БТВ, и аз го изтеглих, оправих коефициента на един нашенец в руския тракер... :)
hristo_t:
Предполагам че е просто и елементарно, но както всяко нещо което се прави за първи път изпитвам известна доза колебливост и несигурност.С две думи никога не съм го правил и незнам как става.Намерих някакви указания из нета .Сега съм на работа но като се прибера довечера ще следвам стъпките и ще се опитам да направя нещо. А и мислех че ще е добра идея да има и нещо за железопътен моделизъм в замундата или някъде другаде че това е най -малко застъпената тема там.
pavel75:
Виж тук колко е застъпен жп моделизма:
ftp:\\82.103.112.145\
hristo_t:
Best Ripper , или някой колега от форума които е по наясно с направата на торент да ми пише на лична -ще му дам паролата си за руският сайт.За около 4 часа се тегли файла но чрез торент по бързо ще стигне и до другите колеги.
Поздрави и приятен ден!!!
Best Ripper:
Нали писах вече: ИЗТЕГЛИЛ съм го.. Не ми трябва парола и име. Имам си регострация там отдавна... некви 12 ГБ не са ми никакъв проблем...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия