Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Полезни линкове към сайтове на готови проекти | Useful links to sites for other projects and layouts

Списание "MIBA"

<< < (7/15) > >>

hristo_t:
Да съжалявам, не съм прочел че сте го изтеглили вече. Реших да помогна,но вече съжалявам и виждам че излизаме от добрия тон.
Ще помоля модераторите да изтрият всички мои мнения от тази тема.
Приятен ден на всички!

TheJackal:
hristo_t здравей! Обадими се когато решиш да ти го запиша. Аз, също съм го изтеглил и то много отдавна. :)

hristo_t:
Мерси Стефчо, но аз го имам.Мисълта ми беше да го разпространим из българските торенти.Сигурен съм че много хора ще проявят интерес,дори и такива които не се занимават с това хоби.

XRISTO:
Торента е супер, но няма сийд.  ::)Ако го качиш на Торент - тракер линкът към торента, примерно в Замунда, хората ще могат да го намират с търсене, тоест торента няма да е специално за съфорумци, а ще могат да се "зарибят" по хобито и други хора.

Жоро:
Хиляди благодарности на topalov  :declare: Днес се върна с три пълни диска(DVD) с броевете на "Eisenbahn Journal". Като се има в предвид, че немският ми е като матерен, се чувствам като малко дете в магазин за играчки :preved:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия