Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Полезни линкове към сайтове на готови проекти | Useful links to sites for other projects and layouts
Списание "MIBA"
pach:
Мдаааа,а аз издирвам :search:най-новото за мен (най-вече заради чертежите-страхотни са и все на парни машини) и то е "Eisenbahn Magazin" (modellbahn) но за съжаление не съм попаднал нищо , нито в тракерите нито никъде... :(
А списанието си струва - поне съдейки по трите броя които съм държал в ръцете си. Единият е личен, а другите два "отсканирах" от два клубни броя набавени с любезното дарение на Адри!!! :hi:
;D ;D :yes:
pavel75:
--- Цитат на: pavel75 link=topic=1936.msg41443#msg41443 date=1274247527 ---Благодарение на ХРИСТО от Ловеч в директория "Списание Der Modelleisenbahner" са качени списанията. За удобство в главната директория има rar файл със същото име за по-лесно дърпане.
Лек ден на всички!
--- Край на цитат ---
В брой 3 и 4 от 1980 г има статия за линията Септември - Добринище.
pach:
Ще намерите и останалите статии, като някой от тях са на Д.Деянов - има една точно за "баба Меца"...както и 8 поредни за БДЖ сигнализацията (от онова време...).
Има и един репортаж от Русе , със снимка на "трабант"-а (42-ра) и цистерни зад него...
Ееее, приятно четене!!! ;D ;D ;D
pavel75:
Готово!
TheJackal:
Бихте ли написали отново адреса на сървъра? Благодаря! :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия