Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Полезни линкове към сайтове на готови проекти | Useful links to sites for other projects and layouts

Списание "MIBA"

<< < (13/15) > >>

pach:
Въй, това като го прочетох сутринта , и не повярвах... :fie: ...и не проверих при мен какво има... :blush2:
Ама сега вече трия харда (пък ще трябва да "архивирам" дисковете :scratch_ones_head: , за да не ги бъркам, че става голяма каша... :sarcastic:)
Радвам се че , ти си "повярвал" и ги сваляш - Павката дано не му омръзне...
Аз съм лесен - трия директориите които ще ги кача "с допълненията", ама той ...
 :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

pavel75:
Аз съм лесен, вие ги дайте.

nilfe:
Павка, моля не забравяй да ги зипнеш пак. Свалянето е удоволствие.

pavel75:
Благодарение на Димитър Топалов (topalov) са качени още броеве на списанието. Отделил съм ги в отделна директория - MIBA2, за тези които са свалили първите да не се лутат за новите броеве. Отделно съм ги rar-нал в главната директория и файла се казва - miba2.rar

Лек ден на всички!

pach:

--- Цитат на: pavel75 link=topic=1936.msg41950#msg41950 date=1275040916 ---Благодарение на Димитър Топалов (topalov) са качени още броеве на списанието. Отделил съм ги в отделна директория - MIBA2, за тези които са свалили първите да не се лутат за новите броеве. Отделно съм ги rar-нал в главната директория и файла се казва - miba2.rar

Лек ден на всички!

--- Край на цитат ---

Ииии, добре че не почнах да ги свалям още...
Павка, много готино - благодарско за идеята с MIBA-2!
 :good: :good: :good: :hi: :hi: :hi: :clapping: :clapping: :clapping:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия