Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Снимки от REFIL.
KRAKOMOBILA:
Спирателни обувки - "кучки"
Vlado:
Интересно ми е дали 60-та серия ще се ползва и за маневрена дейност в Стара Загора, защото според първоначалната идея е тя да вози атракционни влакове, обаче кой ще се вози на такъв влак, дърпан от ел. лок по електрифицирана линия, не знам?
п.п. Иначе много хубави снимки! Поздравления, Рефил-е!!! :)
pach:
--- Цитат на: Vlado link=topic=1948.msg30183#msg30183 date=1256124963 ---Интересно ми е дали 60-та серия ще се ползва и за маневрена дейност в Стара Загора, защото според първоначалната идея е тя да вози атракционни влакове, обаче кой ще се вози на такъв влак, дърпан от ел. лок по електрифицирана линия, не знам?
п.п. Иначе много хубави снимки! Поздравления, Рефил-е!!! :)
--- Край на цитат ---
Има още неща за доизкусуряване (като подмяна на 40 годишни въздушни резервоари) за да получи "сертификат" , но като цяло малко остава да го въстановят и да получи годност...
Не бих се учудил ако и за атракционни влакове го ползват (докато го скапят - като парните например), щото откакто Кракомобила обясни за влака Cофия - Пионер - София с 55 и 06-ца - нищо не ме учудва.
Те атракционните ги спряха за тая година (ама не знам що - гледай какво става по командните постове...).
CaLLlo:
--- Цитат на: Vlado link=topic=1948.msg30183#msg30183 date=1256124963 ---... влак, дърпан от ел. лок по електрифицирана линия, не знам? ...
--- Край на цитат ---
Ми Влади, до Перник бе, през Владая ... и назад :spiteful: ...
;D
Подобаващо отношение към електричките! Така трябва! :good:
-------------------------------------------------------------
Верно много хубави снимки са станали! Браво на мастора!
Това Sony беше модел на годината 2007, или 2006 ... :good:
toniemi:
--- Цитат на: Adrian link=topic=1948.msg30160#msg30160 date=1256110557 --- :clapping:
Напълниха ми се очите ,
много красив лок е тва ,
Тони ако направи отливка - ще си взема една :good:
--- Край на цитат ---
"Москва не вярва на сълзи ":nono: :nono: :nono:
Направил съм отливки на 04,06,42,44,46 и 61-ва серии.
Интерес,макар и малък имаше от ЗАЗО,КРАКОМОБИЛА, НАЧО и от моя милост..(ако някой съм изпуснал,да ме извини) :(
Един Другар ме тормози сумати време да му изработя кош за 77-ма,изработих му го и...налегнала го криза.А аз си загубих няколко дни за да го изработя.Ще си го сложа на вилата върху някой вагон да събира прах.
Няколко локомотива заминаха за хора извън форума :yes:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия