Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Снимки от REFIL.

<< < (2/4) > >>

pach:
Така да продължим със няколко "фотомодела" от 52 - ра серия...

pach:
...и малко от голЕмите електровози.

...но тях си имаме достатъчно снимки.
Минаваме и към малко от старата епоха
Локомотивчето което е работило по "царската" теснолинейка в двореца Врана.

...и една от приятните изненади за мен - снимки на парен багер какъвто дълги години работи на несъществуващата вече в София гара "Сердика"

"Бензиностанцията" на парните локомотиви  ;D ;) - типичен български водоподаващ кран.

както и старите спирачни съоръжения на маневристките бригади (особено в гърбицата на "Подуене - разпределителна") т.н. "кучки". :on_the_quiet:

Всъщност сега не мога да си спомня тех.названието на тези "кучки"... :blush2:

Ами стига толкоз.

За моя голяма радост сред снимките които ми даде Ники , има и на обръщателният кръг в детайли което всъщност ме накара да крещя по телефона когато ми каза какво снима! :good: :hi: :clapping:

Специална благодарност на Николай и Марио, както и на момчетата от Локфорума за реализирането на проекта и споделените с нас, моделистите снимки.
 :hi: :hi: :hi:

pach:
Впрочем тъкмо се израдвах , че се сетих по съвета на Сашо , да не оставям "кьорав" символ след последната снимка в постовете, за да няма дълги празни "сесии" и вижте какво стана!!!

:pardon: :pardon: :pardon:

Съжалявам но проблема май си е на форума , а не на постовете... :hi:

choveka_vlak:
Не искам по никакъв повод да ви безпокоя, но не мога да се ориентирам, коя снимка на кой е !,  Та с ваше позволение в  тази снимка, коя е работничката,,, някой познава ли я?. http://picbg.net/u/16413/31934/360441.jpg

pach:

--- Цитат на: choveka_vlak link=topic=1948.msg30172#msg30172 date=1256120092 ---Не искам по никакъв повод да ви безпокоя, но не мога да се ориентирам, коя снимка на кой е !,  Та с ваше позволение в  тази снимка, коя е работничката,,, някой познава ли я?. http://picbg.net/u/16413/31934/360441.jpg

--- Край на цитат ---

Всички снимки в тази тема са на Ники (refil) , та евентуално него ще питам...
Или пък ти питай Марио - може да я познава.
Ако не я виждаш хубаво кажи - има още няколко снимки на които е и тя!
 :yes: ;D ;D ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия