Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
"Конрад" проблем
EMPEROR:
Покупките през Railway Passion (когато станат реалност) не за задължителни и по никакъв начин не обвързват и ангажират членовете на форума. :)
А доверието се гради с времето. От там насетне, всеки преценява за себе си.
Отделно не мисля, че е идейно да "вържеме" някого с 50лв и по този начин да си отрежем клиенти за 500 или 5000лв.
В момента също се обработват поръчки за хиляди левове и това могат да го потвърдят няколко човека (стига да решат да го направят), но засега са в много по-тесен кръг, тъй като ние сами за себе си искаме да изградим стабилни връзки, така че работата да е на 100% сигурна, преди да тръгнем да предлагаме на когото и да било.
Поздрави!
mill:
Аз на 3 души от форума им имам повече доверие отколкото на жена ми ;D.Именно те ме открехнаха за покупките по интернет . А Конрад,не че имам толкова против магазина,ама типично по български -в началото беше всичко ОК,25 дни,точно толкова.И лека полека нещата станаха ганьовски,както всичко в тая държавица ;)
toniemi:
--- Цитат на: mill link=topic=196.msg1302#msg1302 date=1201202389 ---Аз на 3 души от форума им имам повече доверие отколкото на жена ми ;D.Именно те ме открехнаха за покупките по интернет . А Конрад,не че имам толкова против магазина,ама типично по български -в началото беше всичко ОК,25 дни,точно толкова.И лека полека нещата станаха ганьовски,както всичко в тая държавица ;)
--- Край на цитат ---
Мечтая си за това и аз лично да пазарувам по интернет :(
XRISTO:
Ами ако сте на мое място едва ли ще разсъждавате другояче.Все пак повечето сте от София или околностите и сте се събирали и виждали поне по няколко пъти.На мене нито свободното време,нито професията ми позволяват да ходя на София,камо ли в уречен ден и час за сбирка.На някой,който не си виждал никога,трудно можеш да му довериш половината си заплата-поне аз така разсъждавам.Надявам се един ден скептицизма ми да се разчупи поне в рамките на този форум,но от личен опит зная,че за да уважаваш някого-не трябва да има намесени пари,защото парите всичко развалят.Пък за съжаление в нашето хоби трябват с купчини. ;D
Vlado:
Поръчката е вече факт. Лично ходих и си взех каквото трябваше днес следобед. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия